1. New Cars
 2. Преглед
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Prius Plug-in галерия

Изследвайте на 360°

 • Дизайн

  Ново измерение на пионера

  Символ на пионерския дух на Toyota, новият Prius е с нов елегантен силует на купето. Изчистените линии на покрива осигуряват уникалния аеродинамичен дизайн и повишават ефективността.

 • Силата на избора

  Хибриден пионер от повече от 25 години, със своята двойна ДНК природа Prius отдавна комбинира електрическо задвижване с това от двигател с вътрешно горене, за да осигури изключителна ефективност и удобство. Както дизайна, при новия Prius Plug-in Hybrid всеки елемент на концепцията е преосмислен и създава нови стандарти за хибридна технология, с по-голяма батерия за значително увеличен пробег при чисто електрическо шофиране.

 • Технология за живота

  Винаги онлайн и с високо ниво на свързаност, богатата цифрова функционалност на новия Prius Plug-in Hybrid означава, че животът не трябва да се променя, когато потеглите. Възможността за актуализация по въздух (over-the-air update) гарантират, че новият Prius е винаги обновен, докато Toyota Smart Connect Plus с Apple CarPlay и Android AutoTM безпроблемно свързва вашия телефон с вашия автомобил.

 • Безопасност и спокойствие

  Новият Prius Plug-in Hybrid прави шофирането по-безопасно и по-малко стресиращо. Например камерата за наблюдение на водача подобрява безопасността чрез постоянно наблюдение на действията му. Ако системата открие признаци на разсейване или умора се активира предупреждение. Така се гарантира, че винаги сте съсредоточени и в най-добрата си форма.

Цял екран Затворете