1. New Cars
  2. Надеждност и Гаранция
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Безопасност

Увереност на всяка крачка

Останете съсредоточени и в безопасност в целия град. Новият Prius е оборудван с множество усъвършенствани функции за безопасност, за да сте сигурни, че винаги сте уверени на пътя. T-Mate съчетава Toyota Safety Sense* с други технологии за активно шофиране и помощ при паркиране, за да ви осигури постоянен контрол. Независимо дали сте на магистрала, в града или паркирате – винаги сте в сигурни ръце с Prius.

Ремонти

Инциденти могат да се случат и на най-внимателните шофьори. За щастие, независимо колко голяма е катастрофата, разполагате със сигурността на мрежата от оторизирани сервизи на Toyota, към която да се обърнете. Нашите обучени техници се ангажират да осигурят услуга за ремонт „от началото до края“, която е предназначена да възстанови вашата Toyota до първоначалното й състояние.

 

Обучени техници на Toyota ще ремонтират вашия автомобил според най-високите стандарти на Toyota (NCAP, BSI и др.). Ако се изискват части, ние ще монтираме само оригинални части на Toyota с минимум 12-месечна гаранция и, когато е възможно, ще ви предоставим заместващ автомобил, който да ви помогне да продължите да се движите.