1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Готови ли сте да започнете? Изберете ниво на оборудване и двигател

Изберете ниво:

4 Опции

 • Corolla Cross - Executive - SUV_MWB_5_DOORS

  Corolla Cross Executive

  Хибрид
  SUV_MWB_5_DOORS

  Изберете двигател:


  от

  62 390,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

  от

  69 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

  от

  74 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X4
 • Corolla Cross - Executive Plus - SUV_MWB_5_DOORS

  Corolla Cross Executive Plus

  Хибрид
  SUV_MWB_5_DOORS

  Изберете двигател:


  от

  66 390,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

  от

  74 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

  от

  79 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X4
 • Corolla Cross - Luxury - SUV_MWB_5_DOORS

  Corolla Cross Luxury

  Хибрид
  SUV_MWB_5_DOORS

  Изберете двигател:


  от

  81 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

  от

  86 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X4
 • Corolla Cross - Luxury Plus - SUV_MWB_5_DOORS

  Corolla Cross Luxury Plus

  Хибрид
  SUV_MWB_5_DOORS

  Изберете двигател:


  от

  90 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X4

Създаден за приключенията на живота

Изцяло новата Toyota Corolla Cross дава на вас и вашите близки всичко необходимо, за да се справите с непредвидимите обрати на семейния живот. Благодарение на своята изключителна горивна ефективност, възможност за задвижване на всички колела и просторна кабина с интуитивна технология, практичната Corolla Cross предлага всичко необходимо, за да се наслаждавате на шофирането.

Фокусиран върху водача интериор
Повече пространство за игра
Изразете себе си със стилни сплави
Отличителен стил
Ясен поглед напред

Фокусиран върху водача интериор

Високата позиция за шофиране на SUV осигурява по-добра видимост над трафика за по-уверено шофиране.

Повече пространство за игра

Приветливият панорамен покрив подобрява всяко шофиране, вдъхновявайки любопитните малки умове да се ангажират с външния свят.

Изразете себе си със стилни сплави

Предлага се уникална комбинация от спортни и шикозни 18" алуминиеви джанти, за да съответства на атлетичната стойка на Corolla Cross.

Отличителен стил

Дръзкото триизмерно сливане на предните и задните калници придава на Corolla Cross изтънчен, но мощен външен вид, който със сигурност ще привлече вниманието на всички.

Ясен поглед напред

С мощни LED фарове вие ​​и вашето семейство ще бъдете оборудвани за всякакви сценарии от зори до здрач, независимо дали сте извън пътя или на училищно бягане.

Предназначен за ежедневния семеен живот

Corolla Cross дава на всеки нещо, на което да се усмихне. Предлагайки цялата издръжливост на здрав семеен автомобил с интуитивен SUV дизайн – той е идеален за ежедневието.

За Вашия най-ценен товар

Малко неща са толкова непредвидими, колкото семейния живот. За щастие Corolla Cross е оборудвана да се справи с всяко предизвикателство пред вас.
Научете повече (Opens in new window)

Технология, ориентирана към бъдещето

Независимо дали става въпрос за по-дълго пътуване или просто да заведете децата на училище, технологията ви отвежда удобно там.
Научете повече (Opens in new window)
 • Увереност да отидете навсякъде 

  Където и да отидете, 5-то поколение Corolla Cross хибрид няма да Ви подведе.Интелигентното задвижване на всички колела и системата за подпомагане на потегляне при наклон Ви гарантира, че сте винаги подготвени за всеки сезон/цялата година.

My Toyota прави денят лесен

Когато сте заети и в движение, помага, ако нещата ви са на едно място. Приложението MyT на вашия смартфон прави точно това. Предлагайки интелигентна връзка между вашия смартфон и автомобила, MyT прави всичко - от планиране на пътуването ви до вкъщи до изпращане на актуализации и известия за услугите по поддръжка. Функцията Hybrid Coaching анализира Вашето шофиране и ви казва как можете да подобрите горивната ефективност на пътя. MyT прави шофирането по-забавно.
Научете повече (Opens in new window)

Toyota T-Mate – винаги с Вас за едно по-безопасно пътуване

За да разполага с водещи в класа функции за безопасност, Corolla Cross е създадена с T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането по-безопасно, независимо дали паркирате, на магистралата или в града. T-Mate се грижи да сте винаги в сигурни ръце.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Система за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и велосипедисти. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални предупреждения и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. Възможно е откриване на автомобили, пешеходци, велосипедисти и мотоциклети. В допълнение, Асистентът при преминаване на кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат през деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сбъсък. Ако системата прецени, че има възможност за сблъсък, светва индикатор във външното огледало и мултиинформационен индикатор заедно със звуков сигнал предупреждават пътниците.

 • Система за аварийно спиране при шофиране (EDSS)

  Ако за известно време не се засече никаква информация от водача, прозвучават звукови предупреждения, за да предупредят водача. Ако това не стане, превозното средство автоматично забавя, като спира, без да се отклонява от текущата лента. Аварийните светлини се активират, за да предупреждават другите участници в движението, а вратите се отварят, за да позволят лесен достъп на службите за спешна помощ, ако е необходимо.

 • Автоматични дълги светлини (AHB)

  Системата за автоматични дълги светлини гледа надолу по пътя, за да види насрещните фарове. Ако засече фарове, автоматично изключва дългите светлини и включва късите светлини. Когато фаровете преминат, системата автоматично превключва отново на дълги светлини. Резултатът? По-безопасно шофиране през нощта за вас и другите участници в движението.

 • Асистент за следене на мъртвата точка

  Нашата система за наблюдение на мъртвата точка предупреждава водача за всякакви превозни средства, които може да не са видели в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване.

 • Toyota Teammate Advanced Park

  Тази система контролира ускорението, управлението и спирането, за да ви помогне да паркирате безопасно. Може дори да запомни любимите ви места за паркиране, които не са определени от линии или съседни обекти.

 • Система за напомняне за задната седалка (RSRS)

  Тази система предупреждава водача, ако на задната седалка са останали пътници или предмети. Предупреждението включва: предупреждение в цифровия комбиметър, след което в зависимост от модела, ще се активират аварийни лампи, както и звуков сигнал, когато сте навън и сте заключили автомобила.

 • Асистент за безопасно излизане (SEA)

  Системата използва радара на Blind Spot Monitor, за да помогне на водача да избегне сблъсък между отворена врата или излизащи пътници с превозни средства или велосипедисти, приближаващи се отзад. Ако системата прецени, че има възможност за сблъсък, светва индикатор във външното огледало и мултиинформационен индикатор заедно със зумер ще предупреждават пътниците.

Corolla Cross галерия

 • Изживейте Toyota Corolla Cross

  Разгледайте Corolla Cross с нашето приложение за добавена реалност. Изтеглете приложението и вижте как изглежда от всеки ъгъл на Вашата алея, в гаража или дори във Вашата всекидневна с помощта на добавена реалност. За да изтеглите приложението, можете да посетите App Store или Google Play Store, като използвате връзките по-долу.