1. New Cars
  2. AWDi Hybrid
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Corolla Cross AWDi хибрид - мощен двигател за максимална хибридна ефективност

За безкрайно много щастливи пътувания

Насладете се на допълнително сцепление, когато трябва да се справите с пътя пред вас. Така че, когато нещата станат трудни, можете да продължите с увереност. Неговият мощен хибриден двигател предлага отлична горивна ефективност и осигурява най-добрите в класа CO₂ показатели. Създаден да се справи с въпроса „Стигнахме ли вече?“ на по-дълги пътувания, Corolla Cross се грижи за трудните неща, за да можете да се съсредоточите върху това, което има значение.

Шофиране без стрес

Проектиран за баланс между мощност и практичност, Corolla Cross Hybrid е перфектен за заминаване на училище, семейни уикенди и всичко между тях. С изключителния AWD и подобрената горивна ефективност, цялото семейство може да се наслаждава на пътуване без стрес, където и да отидете. Имайте пълна увереност независимо от времето и се насладете на изключително пъргаво и отзивчиво представяне зад волана благодарение на хибридната система от пето поколение на Toyota. Ефективен SUV, създаден за практичността на семейния живот.

Насладете се на пътуването

Във вашата Corolla Cross всеки пътник ще се наслади на максимална стабилност и комфорт на возене благодарение на наличното многораменно задно окачване. Насладете се на отлично управление и направете всяка неравност на пътя възможно най-плавна. По-големият клиренс предлага по-висока позиция на водача, така че винаги ще имате перфектна видимост над заобикалящата ви среда. Независимо дали навигирате из града или пътувате извън утъпкания път с малки деца отзад - пристигнете до вашата дестинация спокойни и успокоени с Corolla Cross.

Как работи?

Благодарение на нашата нова хибридна технология от 5-то поколение, Corolla Cross е нашият най-усъвършенстван хибрид досега. Работейки по същия начин като конвенционалното превозно средство, хибридите предлагат водеща в класа горивна ефективност, без изобщо да се притеснявате за пробега. Заредете гориво както обикновено и тъй като хибридите на Toyota се зареждат сами, не е необходимо да ги включвате, за да презаредите батериите им. Това не е всичко Използвайте регенеративно спиране, за да съхранявате електричество за по-късно, докато спирате или карате по инерция.
Научете повече Opens in new window