1. New Cars
  2. Practicality
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Corolla Cross идеален семеен автомобил

Създаден да улесни живота

Corolla Cross предлага цялата издръжливост на здрав семеен автомобил с интуитивен SUV дизайн - идеален е за ежедневието. Заедно с повече пространство за главата и краката, неговият просторен багажник е по-лесен за товарене благодарение на високото ниво на натоварване и широкия отвор на багажника.
  • Капацитет, който изненадва 60/40 делими задни седалки моментално освобождават място за куфари, велосипеди и всичко друго, което трябва да вземете със себе си за пътуването.
  • Лесен достъп Големите отвори на задните врати означават, че лесно ще можете да пренесете уморените пътници обратно в къщата - без никакво безпокойство.
  • Не оставяйте нищо след себе си Удобната височина на товарене и изключителното пространство за багажника означават, че ще имате капацитет за всичко - от превозване на деца до спортни клубове до наслаждаване на уикендите с любими хора.

Облегнете се и се отпуснете

Големите задни седалки с много място за краката и удобните облегалки за глава позволяват на всеки пътник - без значение колко голям или малък - да се наслади на релаксиращо пътуване. Перфектен за дълги пътувания.

Нека всеки пътник бъде щастлив

Corolla Cross приветства всеки пътник – без значение колко голям или малък – в привлекателен и удобен интериор, изпълнен с пространство, на което всеки може да се наслади. Освен достатъчно пространство за краката и главата, сгъваемите подлакътници и вентилационните отвори на задните седалки създават комфорт зад всеки ъгъл, с много място за филми, видео игри и много други.

Освежете деня си

Голям панорамен покрив изпълва купето със светлина, добавяйки усещането за повече пространство. Топлият интериор на Corolla Cross кара всеки да се чувства като у дома си.