1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
Цена от (вкл. ДДС)
80 980,00 лв.
WLTP разход
5.5 л/100км
WLTP емисии
125 г/км
Ниво на шум
67.0 dB(A)

Готови ли сте да започнете? Изберете ниво на оборудване и двигател

Изберете ниво:

2 Опции

 • Camry - Luxury - Седан

  Camry Luxury

  Хибрид
  Седан

  Изберете двигател:


  от

  86 980,00 лв.

  Автоматична безстепенна (предно предаване) | 4X2
  • WLTP разход
   5.6 л/100км
  • WLTP емисии
   126 г/км
  • Ниво на шум
   67.0 dB(A)
 • Camry - Elegance - Седан

  Camry Elegance

  Хибрид
  Седан

  Изберете двигател:


  от

  80 980,00 лв.

  Автоматична безстепенна (предно предаване) | 4X2
  • WLTP разход
   5.5 л/100км
  • WLTP емисии
   125 г/км
  • Ниво на шум
   67.0 dB(A)

Поведете хибридното поколение

Toyota Camry поставя всичко в по-ясна перспектива. Основавайки се на повече от 20 години опит в хибридните технологии, този динамичен автомобил съчетава технически иновации с винаги актуална изтънченост.

Хибридна мощност с предназначение

Задвижван от тиха самозарядна хибридна система с 2,5-литров бензинов двигател, Camry Hybrid осигурява изобилие от въртящ момент при ниски скорости, както и изключителна  мощност и бързо ускорение при по-високи скорости. Пригответе се за едно безпрецедентно шофиране.

Вдъхващ увереност на пътя

Всеки елемент на Camry излъчва самоувереност. Новата стилистика на предната част включва удължени към задната част долни решетки, за впечатляващ нов външен вид с максимално въздействие.

Спокойно място за фокусиране

Първокласно шофиране, създадено за всекидневието. Този превъзходен салон издига прецизността на следващото ниво със своя съвременен кокпит, който по интелигентен начин разширява пространството с ергономичен „плаващ“ 9-инчов сензорен дисплей.

Отпуснете се в пълен комфорт

Camry предлага на пътниците комфортно пътуване без компромис с пространството. Качествените седалки, изработени от най-добрите материали, ви карат да се чувствате превъзходно по време на всяко пътуване, а изобилието от място за главата и краката ви позволява да се отпуснете и да се насладите на пътя.

Достъпна свързаност

Toyota Camry осигурява незабавен достъп до всичко необходимо с приложението MyT. Свържете се и поддържайте връзка с вашия Camry Hybrid, за да отворите свят от възможности.
 • Мултимедия с едно докосване Големият мултимедиен 9-инчов сензорен екран ви осигурява безпроблемна свързаност. Синхронизирайте с лекота вашия смартфон използвайки Apple Car Play или Android AutoTM , за да останете във връзка или да откриете бързо вашата любима плейлиста.
 • Кристално ясен звук Изчистете външните шумове и се насладете на вашата любима музика в кристално чист звук. Премиум съраунд саунд системата JBL създава повече живот при възпроизвеждане на всеки звук.
 • Комфорт за всеки пътник Ексклузивният панел в опората за ръце в средата на задната седалка позволява на пътниците да управляват своето изживяване с помощта на множество настройки – от тази на музиката до управлението на температурата и щорите.

ДИСТАНЦИОННИ УСЛУГИ

С авангардните бордови дигитални системи, удобни дистанционни услуги и гама от системи за безопасност и асистенция T-Mate, вие винаги ще се чувствате с една крачка по-напред. Използвайте Toyota Smart Connect да издигнете вашето пътуване на по-високо ниво.
Opens in new window Открийте услугите MyT

Toyota T-Mate. С вас за по-безопасно пътуване

За да ви осигури водещи за класа технологии за безопасност, Toyota Camry включва T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането ви по-безопасно. Независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате, T-Mate ви гарантира, че винаги сте в сигурни ръце. Списъкът е на селекция от основни системи, за пълното съдържание на T-Mate за Toyota Camry вижте конфигуратора на автомобила.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Нашата система за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и велосипедисти. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални предупреждения и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. Системата може да разпознава автомобили, пешеходци, велосипедисти и мотоциклети. В допълнение, Асистентът за избягване на удар в кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат през деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сблъсък.

 • Система за следване на пътната лента (LTA)

  Нашата система за следване на пътната лента Lane Trace Assist е проектирана да направи шофирането по магистрала по-безопасно. Тя поддържа движението ви по централната линия на вашата лента – ако започнете да се отклонявате от нея, асистентът за кормилно управление внимателно насочва автомобила ви, за да коригира неговата траектория.

 • Адаптивен круиз контрол (ACC)

  Тази система ви поддържа на минимално предварително зададено разстояние от автомобила движещ се пред вас. Ако това разстояние се намали, системата понижава скоростта ви и при необходимост задейства спирачките и активира стоп светлините. Ако вашият автомобил е оборудван с асистент за пътните знаци (RSA), тази система също ще разпознае ограниченията на скоростта по вашия маршрут на шофиране и ще предложи всички необходими корекции.

 • Панорамно изображение на автомобила (PVM)

  Паркирането е по-лесно и по-безопасно с тази система, която комбинира изображения от четири камери, за да създаде почти 360-градусов изглед на заобикалящата ви среда.

 • Асистент за следене на сляпата зона (BVM)

  Нашата система за наблюдение на сляпата зона предупреждава водача за всякакви превозни средства, които може да не сте видели в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване.

 • Предупреждение за напречен трафик отзад с автоматично спиране (RCTAB)

  Когато излизате на заден ход от място за паркиране, тази система ще идентифицира всички превозни средства, които се приближават отляво или отдясно, ще ви предупреди за тях и ще активира спирачките, за да ви помогне да избегнете сблъсък.

Toyota Camry Галерия