1. New Cars
  2. Надеждност и гаранция
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Пътна помощ

Нашите автомобили са създадени, за да предложат много години надеждно и безпроблемно шофиране. Въпреки това, може да има моменти, когато имате нужда от помощ, независимо дали става дума за механична повреда, инцидент или спукана гума. Като част от нашия ангажимент към грижата за клиентите, всяко ново превозно средство идва с покритие Toyota Eurocare за 1 година, което гарантира, че ще ви върнем на пътя без забавяне и с пълно спокойствие.

Ремонти

Инциденти могат да се случат и на най-внимателните шофьори. За щастие, колкото и да е голям или малък инцидентът, имате сигурността на мрежата от оторизиран сервиз на Toyota, към която да се обърнете. Нашите обучени техници се ангажират да предоставят услуга за ремонт „от начало до край“, която е предназначена да възстанови вашата Toyota в първоначалното й състояние.

Обучени техници на Toyota ще ремонтират вашия автомобил според най-високите стандарти на Toyota (NCAP, BSI и др.). Ако са необходими части, ние винаги ще монтираме само оригинални части на Toyota с минимална 12-месечна гаранция и където е възможно, ще ви предоставим автомобил за любезно ползване, за да ви помогнем да се върнете на пътя.