1. New Cars
 2. Преглед
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

bZ4X Галерия

bZ4X 360°

 • Дизайн

  Дизайн, който ви възвишава

  Toyota bZ4X съчетава елегантния и усъвършенстван външен вид на електрически автомобил с уверения SUV дизайн. Резултатът е иновативно електрическо превозно средство, което се справя по всички пътища, събирайки погледите, където и да отиде.

 • Направете всяко пътуване удоволствие

  Насладете се на най-доброто в своя клас електрически производителност с Toyota bZ4X и оставете нулеви емисии по време на шофиране. Силно реагиращ, той ви предлага скорост и въртящ момент, когато имате нужда от него. Благодарение на изключителните си възможности за задвижване на всички колела, Toyota bZ4X осигурява наистина безпроблемно изживяване при шофиране.

 • Страхотна производителност на батерията

  Toyota bZ4X може да измине повече от 500 км* с едно пълно зареждане и с нулеви емисии. Тази гама може да бъде увеличена максимално с опционалния покрив от слънчеви панели. (*WLTP цикъл. Обхватът зависи от избрани класове, задвижвания и местни условия на шофиране.)

 • Toyota T-Mate – За по-безопасно пътуване

  -Mate, вашият услужлив приятел при шофиране, е вграден в bZ4X за водещи в класа функции за безопасност. T-Mate е колекция от устройства, които са предназначени да ви помогнат и да направят шофирането по-безопасно, независимо дали сте на паркинг, на магистрала или в града. T-Mate гарантира, че винаги сте в добри ръце

Цял екран Затвори