1. Discover Toyota
 2. Gazoo racing
 3. Toyota GR
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ГАМА TOYOTA GR

Гама от спортни автомобили в най-чист вид, родени от ДНК на моторните спортове

ЗА ШОФЬОРИ, КОИТО ОБИЧАТ ДА ШОФИРАТ

Повече от 60 години Toyota разширява границите на възможностите на своите автомобили и на хората в моторните спортове, в името на това да създава все по-добри серийни автомобили. Серията GR въплъщава тази философия. Спортни автомобили в чист вид, които включват знания и технологии, изковани в конкуренция, за да доставят вдигащо пулса преживяване и вълнуващо забавление за шофьорите при всяко шофиране.

ИСТИНСКА ВРЪЗКА МЕЖДУ СЪСТЕЗАНИЕ И ПЪТ

Серията Toyota GR е гама от чистокръвни спортни автомобили, в които са включени знания и технологии, родени от TOYOTA GAZOO Racing. Открийте забавлението при всяко шофиране.

ЧИСТО УСЕЩАНЕ ЗА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ

От GR Yaris до GR86, нашите GR модели са чистокръвни спортни автомобили, създадени да доставят вълнуващо “waku-doki”. Това вдигащо адреналина усещане ви движи от момента, в който влезете, до момента, в който се почувствате напълно като едно цяло. Прецизни. Балансирани. Забавни за шофиране – това не са автомобили за придвижване от т. А до т. Б, те са естествено ваше продължение, каращо ви да се чувствате живи. Автомобили, които просто искате да продължите да шофирате.

Изследвайте гамата GR

Серията GR е разработена на базата на помощта от знания и ноу-хау, придобити в моторните спортове.

 • GR86

  Очаквайте скоро

 • GR Yaris

  • К.С. ПО DIN: 261
  • Максимална скорост: 230 км/ч / Ускорение 0-100 км за 5,2 сек
  • CO2: 184 г/км (NEDC комбинирани)* / Разход на гориво: 8,9
   л/100 км (комбиниран)*
  • Специфична информация за модела: GR-FOUR AWD + NAVI
   *Предстои да бъде потвърдена

GR 86

GR86 е роден с една ясна цел: чисто удоволствие от шофирането. Следвайки една поредица от  спортни автомобили Toyota с предно разположен двигател и задно предаване, GR86 обединява вдъхновена от моторните спорто е аеродинамика, перфектно разпределение на тежестта и серия от мерки за намаляване на теглото, за да предизвика усмивка на лицето на водача на всеки завой.

GR YARIS

GR Yaris не е нормален „хот хеч“. Разработен съвместно с експертите на TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, той пренася на пътя авангардни технологии и ноу-хау от моторните спортове. Мощен, динамичен и стабилен благодарение на авангардната система за двойно предаване GR-FOUR, той доставя безкрайно вълнение.

GR SUPRA

Първият глобален GR модел, Toyota GR Supra, е върховен израз на удоволствието от шофирането. Предлаган с двулитрови или трилитрови задвижващи агрегати с турбопълнене и в гама от лимитирани серии, нашият първокласен спортен автомобил обещава вълнуваща комбинация от мощ и прецизност в името на това да създаде усещане като никой друг.

ГАЛЕРИЯ СЕРИИ GR

Гама Toyota GR Sport


Вдъхновена от TOYOTA GAZOO Racing, гамата GR SPORT инжектира доза динамичен стил в ежедневието. Всеки модел проектиран с внимание и прецизност към детайлите, за да излъчва характер, съчетавайки  уникална атлетична външност със спортен интериор и първокласно оборудване.
Открийте повече

ОТКРИЙТЕ TOYOTA GAZOO RACING

TOYOTA GAZOO Racing олицетворява ангажимента на Toyota да преодолява всяко ограничение, за да прави "все по-добри" автомобили. За да създаваме нови технологии и решения в екстремните условия на моторните спортове, ние никога няма да спрем да създаваме иновации.
 
Състезаваме се с автомобилите си, за да се стремим към границите си и да се научим от най-трудните предизвикателства.
 
Състезания по всякакъв вид пътища, без значение в какво се състои предизвикателството, ни вдъхновяват да създаваме „все по-добри“ автомобили. Ние проектираме бъдещата ДНК на Toyota.

Ще продължим да се състезаваме, за да предоставим свободата, приключенията и радостта от шофирането на всички.

ОТКРИЙТЕ TOYOTA GAZOO RACING

Научете повече