Икономични ли са хибридите?

Попитайте Toyota Hybrid
Водеща за класа ефективност

Хибридите Toyota са сред най-икономичните автомобили в своя клас. За кратки пътувания с ниска скорост или за движение с постоянни спирания и потегляния, те всъщност не консумират никакво гориво. Това е така, защото когато е възможно, те се движат само с тягата на своя електромотор и хибридна батерия. Например, Toyota Hybrid от C-сегмент, като динамичната Corolla Hybrid, може да се похвали с разход на гориво от едва 3,4 л/100 км.

И тъй като всички хибриди Toyota са самозарядни, те разполагат с регенеративна спирачна технология, което означава, че електроенергията, генерирана при спиране или движение без подаване на "газ", се запазва в батерията. Това ви помага да изминавате още повече километри на чисто електрическо задвижване и прави пътуването ви още по-икономично. Резултатът? Нулев разход на гориво, нулеви емисии от ауспуха и почти безшумно задвижване за до 50% от пътуванията ви в града.

Имате още въпроси като например дали хибридите са икономични? Намерете въпросите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.