1. Electrified
  2. Hybrid
  3. ИЗДРЪЖЛИВИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ TOYOTA В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН?

ИЗДРЪЖЛИВИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН?

Качества, на които можете да разчитате


Toyota разработва иновативна самозарядна хибридна технология повече от 20 години. Нашата новаторска технология за хибридни батерии помага за проектирането им така, че да издържат целия живот на автомобила, и доказателство за това са хибриди Toyota, изминали над един милион километра с оригиналните си хибридна батерия и бензинов двигател.

Някои механични елементи като съединителя, алтернатора и стартера са отстранени изцяло, което допълнително намалява риска от непредвидени повреди в бъдеще. За вашето спокойствие, всички хибридни компоненти, включително батерията, са с гаранция 5 години/100 000 км*. Чрез извършване на годишната проверка на Toyota Hybrid Health Check вашата Toyota се възползва от 10 години безплатна грижа за хибридната батерия.
*Което настъпи по-скоро.

Все още се чудите дали хибридите Toyota са издръжливи в дългосрочен план? Открийте отговорите на други популярни въпроси около хибридите по-долу или намерете най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.