1. Electrified
  2. Hybrid
  3. ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ НА TOYOTA

Повече от 20 години сме част от една тиха революция. Навсякъде по света нашите съмишленици се увеличават - млади и стари, семейства и професионалисти – те направиха избор. Ние сме повече от 15 милиона, обединени от една страст: Ние обичаме Toyota Hybrid.
 

#1 Ние обичаме да се движим в града.

Toyota Hybrid автомобилите отделят до 1/3 по-малко CO2 емисии от и затова те ще бъдат разрешени за управление в цяла Европа и през следващите години. Хибридите на Toyota не замърсяват въздуха с фини прахови частици и азотни окиси.

#2 Ние обичаме да се зареждаме в движение

Toyota Hybrid няма нужда да бъде свързан в електрическата мрежа. Батерията на автомобила се зарежда в движение и при спиране. Така можем да зареждаме и използваме батерията няколко пъти по време на едно пътуване без необходимостта да спираме или чакаме нейното зареждане.

#3 Ние обичаме безгрижието

Toyota Hybrid идва с до 10 години гаранция с Toyota Relax и с 10 години безплатна грижа за хибридната батерия. Няма как да не се насладите на безгрижното използване на своя Toyota Hybrid.

#4 Ние обичаме лесното управление

Управлението на Toyota Hybrid е дори по-лесно, отколкото очаквате. Автомобилът сам избира най-оптималния режим на движение. Той няма съединител и управлението му включва ускорение и спиране.

#5 Ние обичаме свободата

С гама от 8 различни модела, причините да избирете Toyota Hybrid стават повече от всякога. Дали ще е привличащият вниманието Toyota C-HR, компактен градски автомобил като новия Yaris или практичен SUV , готов за приключения през уикенда – Toyota Hybrid е тук за теб.

#6 Ние обичаме надеждността

С повече от 20 години опит и над 15 милиона хибридни автомобила по пътищата на света, Toyota Hybrid е доказала се във времето надеждна технология.

#7 Ние обичаме лесната поддръжка

Периодичното обслужване на Toyota Hybrid не се различава от това на конвенционалните автомобили. Спирачната система се износва по-малко, защото двигателя поема голяма част от спирачното усилие. Липсата на съединител, алтернатор и ангренажен ремък означава по-малко части за подмяна през целия живот на вашия Toyota Hybrid.

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.