1. Electrified
  2. Хибрид
  3. ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

7 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ НА TOYOTA

Повече от 20 години сме част от една тиха революция. Навсякъде по света нашите съмишленици се увеличават - млади и стари, семейства и професионалисти – те направиха избор. Ние сме повече от 15 милиона, обединени от една страст: Ние обичаме Toyota Hybrid.
 

#1 Ние обичаме да се движим в града.

Toyota Hybrid автомобилите отделят до 1/3 по-малко CO2 емисии от и затова те ще бъдат разрешени за управление в цяла Европа и през следващите години. Хибридите на Toyota не замърсяват въздуха с фини прахови частици и азотни окиси.

#2 Ние обичаме да се зареждаме в движение

Toyota Hybrid няма нужда да бъде свързан в електрическата мрежа. Батерията на автомобила се зарежда в движение и при спиране. Така можем да зареждаме и използваме батерията няколко пъти по време на едно пътуване без необходимостта да спираме или чакаме нейното зареждане.

#3 Ние обичаме безгрижието

Toyota Hybrid идва с до 10 години гаранция с Toyota Relax и с 10 години безплатна грижа за хибридната батерия. Няма как да не се насладите на безгрижното използване на своя Toyota Hybrid.

#4 Ние обичаме лесното управление

Управлението на Toyota Hybrid е дори по-лесно, отколкото очаквате. Автомобилът сам избира най-оптималния режим на движение. Той няма съединител и управлението му включва ускорение и спиране.

#5 Ние обичаме свободата

С гама от 8 различни модела, причините да избирете Toyota Hybrid стават повече от всякога. Дали ще е привличащият вниманието Toyota C-HR, компактен градски автомобил като новия Yaris или практичен SUV , готов за приключения през уикенда – Toyota Hybrid е тук за теб.

#6 Ние обичаме надеждността

С повече от 20 години опит и над 15 милиона хибридни автомобила по пътищата на света, Toyota Hybrid е доказала се във времето надеждна технология.

#7 Ние обичаме лесната поддръжка

Периодичното обслужване на Toyota Hybrid не се различава от това на конвенционалните автомобили. Спирачната система се износва по-малко, защото двигателя поема голяма част от спирачното усилие. Липсата на съединител, алтернатор и ангренажен ремък означава по-малко части за подмяна през целия живот на вашия Toyota Hybrid.