1. Electrified
 2. Battery electric
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Електрическа батерия

Видове батерии за електрически автомобили

Новото поколение електрически автомобили на Toyota осигуряват безкомпромисна комбинация от мощност, надеждност и производителност. Всяко от нашите електрически превозни средства работи само на електрическа батерия, без да използва гориво и оставя нулеви емисии при шофиране.

Зареждайте у дома

Зареждането на вашия електрически автомобил Toyota е безопасно, удобно и лесно с помощта на предоставения кабел. Заредете автомобила си у дома, независимо дали инсталирате Wallbox за бързо зареждане или използвате домашен контакт. Можете също да използвате бързо зареждане на различни обществени станции за зареждане.

Изключителен диапазон

Изцяло електрическите превозни средства на Toyota, като Toyota bZ4X, могат да изминат 458 км* с едно пълно зареждане.

*Цикъл WLTP, AWD задвижване. Обхватът зависи от избрани класове, задвижвания и местни условия на шофиране.

10 години гаранция

За спокойствие, програмата за разширена грижа гарантира, че батерията ще продължи да работи до 70% от първоначалния капацитет до 10 години или един милион изминати километра. (Подлежи на регулярни годишни прегледи в оторизиран сервизен център на Toyota.)

Как работи?

Работейки само на батерия, електрическите автомобили оставят нулеви емисии след себе си. Открийте повече за това как работи технологията, като щракнете върху анимациите по-долу.

Разгледайте нашата гама от електрически автомобили

Лесни за зареждане и забавни за шофиране, акумулаторните електрически превозни средства осигуряват безкомпромисна комбинация от мощност, надеждност и производителност.

 • bZ4X

  Иновативен, ефективен и с динамичен SUV дизайн, Toyota bZ4X доставя там, където има значение. Отидете отвъд електричеството и се насладете на ново изживяване.
  Цена от: 89 990 лв
   
 • Proace City Van

  С интуитивен контрол, перфектна ергономичност и интелигентна инфо-развлекателна система, Proace City Van е вашият удобен и свързан офис в движение.
  Цена от: 89 990 лв
   
 • Proace Van

  Няма две еднакви работни позиции. От каквото и да се нуждаете в ежедневието, изцяло новата Toyota Proace е готова да ви помогне. 
  Цена от: 100 990 лв
 • Proace Verso

  Независимо дали превозвате пътници или се наслаждавате на своя активен начин на живот, разширете хоризонтите си с Proace Verso.
  Цена от: 105 990 лв
   
 • Proace City Verso

  Интелигентният модулен дизайн позволява няколко пътнически и товарни комбинации, които дават възможност за лична и професионална употреба.
  Цена от: 99 990 лв
   
 • Toyota Max

  Proace Max

  Скоро и при нас.

Зарядно за електрически автомобил

От вашия дом или работно място до обществени точки за зареждане, има няколко начина за презареждане на акумулаторно електрическо превозно средство.
Открийте повече Opens in new window

Където и да ви отведе пътуването

Опирайки се на почти 25-годишен опит в електрифицираната мобилност, електрическите превозни средства на Toyota с електрическа батерия са проектирани да предоставят отличен капацитет на пробег. Водени от Toyota bZ4X, можете да пътувате повече от 458 км* с едно пълно зареждане. (* цикъл WLTP, AWD Обхватът зависи от избрани класове, задвижвания и местни условия на шофиране.)
Научете повече

Едно електрическо бъдеще

Акумулаторните електрически превозни средства на Toyota водят пътя към изцяло електрическо бъдеще. В Toyota не става дума само за нулеви емисии, ние също така искаме да увеличим максимално енергийната ефективност през целия жизнен цикъл на автомобила. Като част от нашия стремеж за намаляване на консумацията на енергия и отпадъците, компонентите и материалите на батерията могат да бъдат запазени за бъдеща повторна употреба. Научете повече за ангажимента на Toyota към околната среда.
Научете повече

Отвъд очакванията, отвъд нулата

Това е зората на една вълнуваща нова ера. Изцяло новата серия Toyota bZ надхвърля нулевите емисии, за да подобри мобилността за всички. Представяме ви следващото поколение иновативни акумулаторни електрически превозни средства: безпроблемно сливане на елегантен, модерен дизайн и изключителни възможности. Със серията Toyota bZ можете да намалите въздействието си върху околната среда, като се наслаждавате на страхотна производителност и разнообразие от водещи в класа иновативни функции. Следващата стъпка в нашите усилия към устойчиво изцяло електрическо общество.

Често Задавани Въпроси

Всичко, което трябва да знаете за акумулаторните електрически превозни средства, техните разлики с други видове автомобили и др.

Основната разлика между хибридно и акумулаторно електрическо превозно средство е как се захранват. Хибридът превключва между два източника на енергия, бензинов двигател и самозареждаща се хибридна батерия, докато акумулаторното електрическо превозно средство работи само на батерия. Чисто електрическите превозни средства не използват друго гориво освен електричество и оставят нулеви емисии след себе си.

Съвременните акумулаторни електрически превозни средства могат да пътуват по-далеч, отколкото си мислите. Най-новата Toyota bZ4X може да измине до 500 км с едно зареждане.

Зареждането на вашия електрически автомобил е лесно и удобно. Инсталиране на специална кутия за стена във вашия дом или алея за пълно зареждане на вашето електрическо превозно средство само за пет часа. Независимо дали е през нощта у дома или през деня във вашия офис, също така е напълно безопасно да зареждате от домашен контакт с кабела на автомобила. За бързо зареждане в движение, разширяващата се мрежа от бързи зарядни устройства на места като автомагистрали и паркинги за супермаркети ще ви накара да заредите и на път за 30 минути.

В много отношения акумулаторните електрически превозни средства могат да ви спестят пари през целия им живот. Никога повече няма да ви се налага да плащате за гориво и има редица правителствени стимули за превозни средства с нулеви емисии, независимо дали става въпрос за освобождаване от такси в центъра на града, паркиране с отстъпка или данъчни отстъпки и бонуси. И тъй като електрическите двигатели и батериите изискват минимална поддръжка, обслужването често може да бъде и по-евтино.

Нашите акумулаторни електрически превозни средства могат да се похвалят със същото качество, издръжливост и надеждност като всяка друга Toyota. Батериите са проектирани да издържат през целия живот на автомобила и всяка от тях е покрита с 10 години/160 000 km* гаранция, така че можете да се наслаждавате на пълно спокойствие за години напред. Когато батерията достигне края на живота си, нашата схема за връщане гарантира, че с нея се работи безопасно и отговорно.

*Което е по-скоро