1. Electrified
  2. Hybrid
  3. Добри ли са хибридите за магистрално шофиране?

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

ПОПИТАЙТЕ TOYOTA HYBRID

Динамика и ефективност при всякаква скорост

Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор. При по-висока скорост или при изпреварване по магистралата двата двигателя работят заедно, за да ви осигурят достатъчно мощна тяга. Бензиновият двигател на Toyota е не само максимално ефективен при такива скорости, но е и тих, релаксиращ и комфортен при пътуване.

С лансирането на 2-литров хибриден двигател в новата Corolla и 2,5-литров хибриден двигател в новия RAV4, хибридите Toyota Hybrids вече са адаптирани за още по-ефективно и по-безгрижно пътуване по магистрала, предлагайки комбинация от ефективност и ниски емисии, която конвенционалните двигателите не могат да осигурят.

Все още имате въпроси като например дали хибридите са достатъчно добри за магистрала? Открийте отговорите на други популярни въпроси за хибридите по-долу или намерете най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.