1. Electrified
  2. Plug-In Хибриди
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Открийте Plug-in хибрид

Защо Plug-in хибриди

Plug-in хибридите на Toyota предлагат същите предимства на нашите хибридни електрически превозни средства, с чисто електрическо шофиране за по-кратки пътувания (до 75 км) и бензинов двигател за по-дълги пътувания. Новата гама включва най-мощната хибридна технология на Toyota досега, осигуряваща динамична производителност и изключителна електрическа ефективност, за да стигнете по-далеч.

Заредете гориво както обикновено
Зареждането на вашия Toyota Plug-in хибрид е лесно. Допълвайте с гориво на бензиностанциите, за да управлявате двигателя с вътрешно горене при по-дълги пътувания.

Plug-in
За бързо зареждане инсталирайте зарядна станция във вашия дом или паркинг или използвайте обществени зарядни станции за удобство в движение. Можете също така да зареждате своя Toyota Plug-in Hybrid от стандартен 10A контакт вкъщи.

По-малко емисии
С възможността за по-дълго пътуване в чисто електрически режим, насладете се на дистанция до 75 км без да използвате гориво и без вредни емисии.

Разгледайте нашата гама от електрифицирани Plug-in хибриди

Разгледайте нашата гама от електрифицирани превозни средства, за да откриете повече за водещите в индустрията иновации на Toyota и намерете модел, който е точно за вас.

Чиста сила. Електрифицирана ефективност

Новата гама Plug-in хибриди на Toyota е резултат от години на създаване на иновации. Насладете се на моментално ускорение и водеща в класа енергийна ефективност благодарение на двата източника на енергия, доставяна от хибридната технология на Toyota и литиево-йонните батерии с голям капацитет.
Opens in new window Научете повече

Зареждането е лесно

От вашия дом или работно място до обществени точки за зареждане, има няколко начина за презареждане на Plug-in хибрид.
Открийте повече Opens in new window

Шофиране на Plug-in хибриди

Работейки заедно в перфектна хармония, електрическият двигател и двигателят с вътрешно горене на Toyota Plug-in Hybrid предлагат цялата динамика на шофиране на конвенционален автомобил, но с по-голяма горивна ефективност. Стигнете по-далеч с чиста електрическа енергия и изживейте най-доброто от двата свята с вашия Toyota Plug-in хибрид.
Opens in new window Научете повече

По-чисто, по-зелено шофиране с Plug-in хибрид

Годините, които превозното средство прекарва на пътя през целия си жизнен цикъл, оказват едни от най-големите въздействия върху околната среда. Toyota непрекъснато търси нови и по-ефективни начини за минимизиране на това въздействие, което допринесе за предизвикателството New Vehicle Zero CO2. Toyota Plug-in хибридите се възползват от усъвършенствани, екологично фокусирани функции, които променят облика на мобилността към по-добро.

Често Задавани Въпроси

Всичко, което трябва да знаете за акумулаторните електрически превозни средства, техните разлики с други видове автомобили и още.

Хибридните и Plug-in хибридните превозни средства включват много сходна технология – но с ключова разлика. И двата превключват безпроблемно между два източника на захранване, ефективен бензинов двигател и самозареждаща се хибридна батерия, но Plug-in хибридните превозни средства имат батерия с по-висок капацитет за осигуряване на по-голяма електрическа производителност.

Без ограничения за продължителността на пътуването и осгурявайки ви пълно спокойствие.

За оптимална бързина и безопасност, комбинацията от специален кабел и зарядна станция Wallbox ще осигури пълно зареждане за около 2,5 часа – време, сравнимо с някои модели мобилни телефони.

Ниските емисии на CO2 в Plug-in хибридите на някои пазари водят до отстъпки за паркиране, пътни данъци и служебни автомобили, както и до освобождаване от такси в центъра на града. И поради по-малкото износване на части като спирачни накладки и дискове, те също могат да бъдат по-евтини за поддръжка.

За допълнително спокойствие всяка батерия се предлага с 10 години /100 000 км* безплатна грижа за хибридната батерия. Когато батерията достигне края на живота си, схемата за връщане на Toyota гарантира, че с нея се работи безопасно и отговорно.