1. Electrified
  2. Plug-In Хибриди
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Plug-in Хибридни електрически автомобили Toyota

Научете повече за Plug-in хибридите
Нашите Plug-in хибридни електрически автомобили (PHEV) предлагат предимствата на нашата гама хибриди, но с по-голяма производителност и възможност за по-продължително пътуване, разчитайки единствено само на електрическото задвижване. Заредени директно от електрозахранванете у дома или на специализирано място за зареждане, те могат да ви осигурят до 75 км пробег без да произвеждат емисии и без да използват гориво. За по-дълги пътувания те преминават безпроблемно към ефективната си бензиново-електрическа система, за да ви осигурят спокойствие за вашето пътуване от врата до врата.

Най-доброто от двата свята

Двойната енергия, доставяна от хибридната технология от четвърто поколение на RAV4 Plug-in Hybrid и батерията с висок капацитет ви позволява да се насладите на най-доброто от двата свята: динамична производителност и изключителна ефективност на електрическите превозни средства (EV), включително водещи в класа показатели за емисии на CO2, разход на гориво и обхват за шофиране на EV.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ TOYOTA

Издръжлива сила

Като всеки елемент в Toyota, батериите в нашите Plug-in хибриди са проектирани да издържат. За Ваше спокойствие всяка батерия се предлага с 5 години/100 000 км гаранция, която – с годишна проверка Hybrid Health Check на състоянието на батерията  – удължава покритието на гаранцията Ви до 10 години.

Схема за връщане на Toyota гарантира, че когато нашите батерии за EV достигнат края на живота си, с тях се работи безопасно и отговорно. В момента нашите оторизирани сервизи изхвърлят повече от 90% от нашите батерии и ние се стремим да рециклираме над 50% от теглото на всяка хибридна батерия.

 

MyT Услуги за свързаност 

От проверка на състоянието на батерията и текущия пробег на шофиране до програмиране на времето за презареждане и дори предварително охлаждане или предварително загряване на купето, приложението за смартфони MyT предлага специални функции, които да ви помогнат да извлечете максимума от своя Toyota Plug-in Hybrid.
Научете повече за MyT

Как работи зареждането на вашия plug-in хибрид?

Научете повече

Намерете най-добрият за вас plug-in хибрид

От пионерския Prius до мощния RAV4, нашата гама от Plug-in хибриди осигурява вълнуващо изживяване при шофиране, независимо дали търсите ефективност или производителност.

RAV4 Plug-in Hybrid
От 102 480,00 лв.
RAV4 Plug-in Hybrid Style SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?fuelType=plugin