Скъпи ли са за поддръжка хибридите?

Попитайте Toyota Hybrid
Иновация, която ви се отплаща

Благодарение на предимствата на нашата иновативна система за регенеративно спиране, части като спирачните накладки в хибридите Toyota се износват по-малко, което води до намаляване на разходите за поддръжка с до 5%.

Електромоторът и батерията при хибрид Toyota не изискват поддръжка и като доказана технология са по-надеждни от сложни двигатели с вътрешно горене. В интерес на истината, някои механични елементи като съединител, алтернатор и стартер са изцяло отстранени - като по този начин се намалява рискът от непредвидени разходи в бъдеще.

Все още вярвате, че хибридите са скъпи за поддръжка? Открийте отговорите на други популярни въпроси относно хибридите или изберете най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.