1. Electrified
  2. Хибрид
  3. ИКОНОМИЧНИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ?
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

икономични автомобили ли са хибридите?

Водещи за класа икономични автомобили


Хибридите Toyota са сред най-икономичните автомобили в своя клас. За кратки пътувания с умерена скорост или за движение с постоянни спирания и потегляния, те всъщност могат въобще да не консумират гориво. Това е така, защото винаги, когато е възможно, те се задвижват само от своя електромотор и хибридна батерия. Например, Toyota Hybrid от C-сегмент, като динамичната Corolla Hybrid, може да се похвали с разход на гориво от едва 3,4 л/100 км.

И тъй като всички хибриди Toyota са самозарядни, те разполагат с регенеративна спирачна технология, което означава, че електроенергията, генерирана при спиране или движение без подаване на "газ", се запазва в батерията. Това ви помага да изминавате още повече километри на чисто електрическо задвижване и прави пътуването ви още по-икономично. Резултатът? Нулев разход на гориво, нулеви емисии от ауспуха и почти безшумно задвижване за до 50% от пътуванията ви в града.

Имате още въпроси като например дали хибридите са икономични? Намерете въпросите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас