1. Electrified
  2. Хибрид
  3. ИКОНОМИЧНИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ?
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Икономични автомобили ли са хибридите?

  • Водещи за класа икономични автомобили


    Хибридите Toyota са сред най-икономичните автомобили в своя клас. За кратки пътувания с умерена скорост или за движение с постоянни спирания и потегляния, те всъщност могат въобще да не консумират гориво. Това е така, защото винаги, когато е възможно, те се задвижват само от своя електромотор и хибридна батерия. Например, Toyota Hybrid от C-сегмент, като динамичната Corolla Hybrid, може да се похвали с разход на гориво от едва 3,4 л/100 км.

    И тъй като всички хибриди Toyota са самозарядни, те разполагат с регенеративна спирачна технология, което означава, че електроенергията, генерирана при спиране или движение без подаване на "газ", се запазва в батерията. Това ви помага да изминавате още повече километри на чисто електрическо задвижване и прави пътуването ви още по-икономично. Резултатът? Нулев разход на гориво, нулеви емисии от ауспуха и почти безшумно задвижване за до 50% от пътуванията ви в града.

    Имате още въпроси като например дали хибридите са икономични? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Свързани въпроси