1. Electrified
  2. Hybrid
  3. ИКОНОМИЧНИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ?

ИКОНОМИЧНИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ?

Водеща за класа ефективност


Хибридите Toyota са сред най-икономичните автомобили в своя клас. За кратки пътувания с умерена скорост или за движение с постоянни спирания и потегляния, те всъщност могат въобще да не консумират гориво. Това е така, защото винаги, когато е възможно, те се задвижват само от своя електромотор и хибридна батерия. Например, Toyota Hybrid от C-сегмент, като динамичната Corolla Hybrid, може да се похвали с разход на гориво от едва 3,4 л/100 км.

И тъй като всички хибриди Toyota са самозарядни, те разполагат с регенеративна спирачна технология, което означава, че електроенергията, генерирана при спиране или движение без подаване на "газ", се запазва в батерията. Това ви помага да изминавате още повече километри на чисто електрическо задвижване и прави пътуването ви още по-икономично. Резултатът? Нулев разход на гориво, нулеви емисии от ауспуха и почти безшумно задвижване за до 50% от пътуванията ви в града.

Имате още въпроси като например дали хибридите са икономични? Намерете въпросите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.