1. Electrified
  2. Хибрид
  3. ИКОНОМИЧНИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ?
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

ИКОНОМИЧНИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ?

Водеща за класа ефективност


Хибридите Toyota са сред най-икономичните автомобили в своя клас. За кратки пътувания с умерена скорост или за движение с постоянни спирания и потегляния, те всъщност могат въобще да не консумират гориво. Това е така, защото винаги, когато е възможно, те се задвижват само от своя електромотор и хибридна батерия. Например, Toyota Hybrid от C-сегмент, като динамичната Corolla Hybrid, може да се похвали с разход на гориво от едва 3,4 л/100 км.

И тъй като всички хибриди Toyota са самозарядни, те разполагат с регенеративна спирачна технология, което означава, че електроенергията, генерирана при спиране или движение без подаване на "газ", се запазва в батерията. Това ви помага да изминавате още повече километри на чисто електрическо задвижване и прави пътуването ви още по-икономично. Резултатът? Нулев разход на гориво, нулеви емисии от ауспуха и почти безшумно задвижване за до 50% от пътуванията ви в града.

Имате още въпроси като например дали хибридите са икономични? Намерете въпросите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас