Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Пасивна безопасност

Пасивна безопасност за Вашата защита

Нашата дейност по предотвратяване и намаляване на вредата в случай на произшествие е известна като пасивна безопасност.

Лидери в

В своя стремеж да сме лидери в автомобилната безопасност през 1995 създадохме Global Outstanding Assessment (GOA). Регулярно актуализиран, доброволното вътрешно оценяване на безопасността ни позволява да се фокусираме върху постигането на изключително високи резултати в безопасността и едновременно с това да посрещнем и дори да надхвърлим очакванията на вътрешните ни стандарти за безопасност на оценяващите.

/
Къде започва всичко

От създаването на първото ни съоръжение за изпитания и отдел за оценяване на безопасността през 1966 г., ние непрекъснато извършваме детайлни изследвания и развойна дейност в областта на пасивната безопасност.

Непрекъснато и ежедневно провеждаме експерименти, за да изследваме напълно всички огромни сили застрашаващи безопасността на пътниците в автомобила и на пешеьодците при сблъсък.

/
Виртуална реалност

За да осигигурим максимален напредък в развитието на технологииите за безопасностсме създали семейство във виртуалната реалност от модели, които наричаме THUMS. От 1997 г. насам тези виртуални модели са ни позволили да анализираме точно нараняванията и по-подробно, отколкото конвенционалните манекени; от връзките, сухожилията, мускулите и дори увреждане на кожата, нашето семейство THUMS са почти хора! Последната ни THUMS версия 4 издаден през 2012 г., е изградена от над 1 милион елементи.

Също така ние пресъздаваме сблъсъци от действителните данни за реализираните произшествия с цел непрекъснато подобряване на функции като Ударопоглъщащи структури, местата и седалките на пътниците, въздушните възглавници, предпазните колани и намаляване вредите от камшичен удар.

Научете повече

10 милиона продадениToyota RAV4 10 милиона продадениToyota RAV4 Емблематичният Toyota RAV4 достигна 10 милиона продажби за 26 години и 5 поколения от своето появяване. Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.