Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Пасивна безопасност

Пасивна безопасност за Вашата защита

Нашата дейност по предотвратяване и намаляване на вредата в случай на произшествие е известна като пасивна безопасност.

Лидери в

В своя стремеж да сме лидери в автомобилната безопасност през 1995 създадохме Global Outstanding Assessment (GOA). Регулярно актуализиран, доброволното вътрешно оценяване на безопасността ни позволява да се фокусираме върху постигането на изключително високи резултати в безопасността и едновременно с това да посрещнем и дори да надхвърлим очакванията на вътрешните ни стандарти за безопасност на оценяващите.

/
Къде започва всичко

От създаването на първото ни съоръжение за изпитания и отдел за оценяване на безопасността през 1966 г., ние непрекъснато извършваме детайлни изследвания и развойна дейност в областта на пасивната безопасност.

Непрекъснато и ежедневно провеждаме експерименти, за да изследваме напълно всички огромни сили застрашаващи безопасността на пътниците в автомобила и на пешеьодците при сблъсък.

/
Виртуална реалност

За да осигигурим максимален напредък в развитието на технологииите за безопасностсме създали семейство във виртуалната реалност от модели, които наричаме THUMS. От 1997 г. насам тези виртуални модели са ни позволили да анализираме точно нараняванията и по-подробно, отколкото конвенционалните манекени; от връзките, сухожилията, мускулите и дори увреждане на кожата, нашето семейство THUMS са почти хора! Последната ни THUMS версия 4 издаден през 2012 г., е изградена от над 1 милион елементи.

Също така ние пресъздаваме сблъсъци от действителните данни за реализираните произшествия с цел непрекъснато подобряване на функции като Ударопоглъщащи структури, местата и седалките на пътниците, въздушните възглавници, предпазните колани и намаляване вредите от камшичен удар.

Научете повече

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.