1. Safety
  2. Parking Aids

ПАРКИНГ АСИСТЕНТ - ЗА ДА СЕ НАМЕСТИТЕ В ТРУДНИТЕ ЗА ПАРКИРАНЕ МЕСТЕНЦА

Технология която Ви дава сигурност и спокойствие докато маневрирате и Ви осигурява максимална видимост докато паркирате.
Паркинг сензори 

Намалете стреса при паркиране в малките свободни места с помощта на ултразвуковите ни паркинг сензори, които ще ви алармират ако сте в опасна близост до други автомобили или препятствия.

Елегантно вградени в предната и задната броня, те ще ви предупредят за обекти в опасна близост с ясен звуков сигнал и чрез визуалния дисплей на Вашия автомобил.

Камера за обратно виждане 

Като допълнителна мярка, нашата камера за обратно виждане, дискретно монтирана в задната част на автомобила ще Ви подпомогне при паркирането.

В момента, в който превключите на задна предавка, ясен и ярък образ от монтираната камера ще се появи на екрана пред Вас и ще можете визуално да прецените колко сте близо до обектите зад Вас. За да направим паркирането още по леко, сме добавили и линии водачи динамично свързани с управлението на волана (при някои модели), които ще ви покажат очакваната линия на маневрата, взависимост от навиването на волана. Така Вие ще бъдете точно информирани накъде и колко да навиете волана, за да паркирате перфектно и да се насладите на изумените погледи на околните.

Интелигентен паркинг асистент (IPA)

Нашия интелигентен паркинг асистент (IPA) ви помага безпроблемно да паркирате своя автомобил на избрано от Вас парко място или гараж, дори и когато се чувствате неуверени в способностите си.

След като превключите на задна и натиснете IPA бутона, просто изберете паркинг позицията на екрана и IPA системата ще ви асистира през цялоте време докато завършите успешно своето паркиране – единственото, което се изисква от Вас е да управлявате скоростта и спирането, волана го оставете на IPA системата.

Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense е комплекс от активни системи за сигурност и безопасност, грижещи се да  предпазят вас и вашите пътници от инциденти по време на шофиране

Активна Безопасност

Технологията "Активна безопасност" помага на водача да предотврати инциденти и така гарантира сигурността на автомобилите Toyota

Асистираща система за безопасност на пешеходците

Прогресивно  развитие на Toyota Motor Corporation  с представянето на новата Система за безопасност на пешеходци с автоматично управление на волана.

Пасивна Безопасност

Нашата дейност по предотвратяване и намаляване на вредата в случай на произшествие е известна като пасивна безопасност.

Подгответе себе си и своята Toyota за есента

С отминаващите топли дни и избледняващия летен тен, неусетно настъпва златната есен и е време да се подготвим за шофиране през живописния сезон, който понякога може да е и много опасен.