1. New Cars
 2. Offers
 3. bZ4X
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ TOYOTA bZ4X

С ЕКСКЛУЗИВЕН ЕКО БОНУС ДО 10 000 ЛВ и ПОДАРЪК ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА TOYOTA BZ4X

Валидно до 08.03.2024
от 606/месец
 • Превърнете всяко пътуване в удоволствие

  С динамичен SUV дизайн и най-добро задвижване на всички колела в класа със система X-MODE, Toyota bZ4X Ви гарантира отлично преживяване и покорява всякакви терени с удивителна лекота. С Toyota bZ4X никакви приключения не са забранени. Отзивчива на вашите желания динамика, с високо ниво на сигурност, осигурено от задвижването на всички колела и несравнима безопасност и свързаност. 

  Интелигентна свързаност

  Toyota Smart Connect предлага изключително бързо и лесно за използване изживяване, винаги актуално с актуализации по въздуха (OTA). Приложението MyT помага да проверите нивото на батерията, да планирате зареждане, да проверите данните за пътуването или дори дистанционно да управлявате автомобила си – от климатичен контрол до отключване и заключване на вратите.

 • Лесно зареждане навсякъде

  Toyota bZ4X осигурява спокойствие да отидете където и да ви отведе пътя. Когато трябва да презаредите, има много налични опции - стенна зарядна станция за дома , включване в домашен контакт или използвайки бързо обществено зареждане, с което можете да постигнете 80% зареждане за около 30 минути* със система за бързо зареждане от 150 kW.
  *В зависимост от местните условия.

 • Надеждна безопасност

  Toyota bZ4X предлага изключителни системи за безопасност, където и да изберете да пътувате, независимо дали в градски райони или извън пътя. Включително най-новата технология на Toyota Safety Sense 3 с функции като асистент на водача за аварийно спиране EDSS, Система за предупреждение за опасност от сблъсък (PCS) с подобрени функционалности, адаптивен круиз контрол в пълния скоростен диапазон(FSR ACC).

*Офертата от 606 лв. на месец е за TOYOTA bZ4X, ниво ЕXECUTIVE FWD, 7kW OBC Тъмносин металик, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
 • Цена на автомобила с цвят: 104 480 лв. с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 33 970 лв С ДДС
 • Финансирана сума: 73 136 лв с ДДС
 • Предложението е с калкулиран ексклузивeн бонус от 10 000 лв. с ДДС за ниво ЕXECUTIVE FWD, 7kW OBC, само за налични автомобили за ограничен период от време. Не се комбинира с други промоционални условия.

Важи за бизнес клиенти.
След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и САМО за договори за покупка на налични автомобили, сключени след 01.08.2023г. в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител.

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

Toyota bZ4X Галерия

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Доверете се на Plug-in Hybrid технологията от RAV4

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Валидно до 08.03.2024

от
642 лв./месец

Новият Toyota C-HR е тук!

СЕГА И С ОПЦИЯ AWD-i. ХИБРИДНА И PLUG-IN ХИБРИДНА ВЕРСИЯ

Валидно до 08.03.2024

от
352/месец