1. New Cars
 2. Offers
 3. Corolla Hybrid
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ПО-ДИНАМИЧНА. ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА. ПО-БЕЗОПАСНА.

Новата Corolla Седан Хибрид 2023

от 289 лв/месец
*Валидно от 05.09.2023 до 04.10.2023

Сега вече можете да поръчате своята Corolla седан Hybrid и да се насладите на всички нови функционалности и системи, които моделът предлага.

Малко автомобили биха могли да имат по-добра основа за успех от Toyota Corolla, емблема, която се появява на повече превозни средства по целия свят от всяка друга. Способността да се адаптира към времето е също толкова очевидна днес с обявяването на новата Corolla. Екстериорните и интериорни новости са-скоро еволюция на дизайна на Corolla от 12-то поколение, то промените в задвижването, електрониката и свързаността са далеч по-забележителни.

 

 • Безкомпромисна мощ

  Повече динамика, по-висока  ефективност, още по-рафиниран стил.  Нашата най-нова самозареждаща се хибридна технология ви дава повече от всичко, без да прави компромис с емисиите на CO2.

  Подобрена, с изискан външен вид и съвременен интериорен дизайн, интуитивни технологични решения и хибридна система за задвижване от пето поколение, в името на още повече забавление зад волана, любимата на света Toyota сега е по-добра от всякога.

 • Технология за живота

   С авангардни дигитални услуги за пътниците, удобни дистанционни опции и палитра от системи за безопасност и подпомагане на шофирането T Mate, винаги ще се чувствате с една крачка напред.

  Благодарение на невероятния за класа 12,3-инчов екран, дигиталният кокпит с кристално чисто изображение може да бъде персонализиран с четири режима на дисплея, така че да получавате важна информация за пътуването си. Достъпната чрез водещ в класа 10,5-инчов HD сензорен екран и с възможност за актуализация по въздуха, облачната навигация на Toyota Smart Connect, съчетана с информация за събития на пътя в реално време, ще ви гарантира спокойствието при пътуване като стандарт.

 • По-безопасен във всякаква ситуация 

  Toyota Safety Sense вече включва и подобрена система за предотвратяване на челен сблъсък, както и система за предупреждение и спиране автомобила при проблемно шофиране на водача.

  Системата за безопасно напускане на автомобила  установява наличие на наближаващи автомобили и велосипеди отзад когато напускате автомобила.. Предупреждава със сигнал в огледалата на вратите и на дисплея при потенциални опасности.

*Офертата от 289 лв. на месец е за Corolla седан 1.8 хибрид, e-CVT, ниво Comfort, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца
 • Цена на автомобила с бял цвят, неметалик: 49 250 лв. с ДДС
 • Финансирана сума: 34 545.00 Лева с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 16 331.26 лв с ДДС

Важи за бизнес клиенти.

След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и САМО за договори за покупка на автомобил, сключени след 01.08.2023г. в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител.

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

Corolla седан хибрид галерия

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Toyota C-HR Hybrid 2.0L, 184 к.с.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ – ОТ 8 400 ЛВ. БОНУС. НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ
от 367 лв./месец

Новата Corolla Седан бензин 2023

САМО СЕГА С ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО
от 229 лв/месец