1. New Cars
 2. Offers
 3. Corolla Hybrid
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ПО-ДИНАМИЧНА. ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА. ПО-БЕЗОПАСНА.

Новата Corolla Хибрид 2024

Валидно до 08.03.2024
от 289 лв./месец

Новата Corolla е класика, която умее да се приспособява към новостите в индустрията. Способността ù да се адаптира е очевидна и сега през екстериорните и интериорни новости на модела, промените в задвижването, електрониката и свързаността.

Corolla хибрид е достъпното и практично решение за електрифицирано изживяване, което е приятно, предвидимо и под ваш контрол.

 • 5-то поколение хибридна технология – повече динамика, плавно ускорение и икономичност
 • T-Mate системи за подпомагане на шофирането и паркирането в зависимост от нивото на оборудване и системи за безопасност TSS 3 като стандарт
 • Комфортен и просторен седан, подходящ както за семеен автомобил, така и за елегантен партньор във вашето бизнес ежедневие
 • Нова 10.5“ мултимедийна система – интуитивна, отзивчива и с изчистен дизайн
 • 12.3“ дигитален кокпит за удобен достъп до всяка важна информация
 • Модерни системи за подпомагане на шофирането и паркирането – система за следене на трафика зад автомобила (RCTA), система за следена на мъртвата точка (BSM) и много други.*

*Наличието на описаните опции зависят от нивото на оборудване.

Финансирайте лесно вашата нова Toyota

  *Офертата от 289 лв. на месец е за Corolla седан 1.8 хибрид, e-CVT, ниво Comfort, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца
 • Цена на автомобила с бял цвят, неметалик: 49 250 лв. с ДДС
 • Финансирана сума: 34 545.00 Лева с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 16 213.49 лв

   Важи за бизнес клиенти.
   След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

Сега вече можете да поръчате своята Corolla седан Hybrid и да се насладите на всички нови функционалности и системи, които моделът предлага.

Малко автомобили биха могли да имат по-добра основа за успех от Toyota Corolla, емблема, която се появява на повече превозни средства по целия свят от всяка друга. Способността да се адаптира към времето е също толкова очевидна днес с обявяването на новата Corolla. Екстериорните и интериорни новости са-скоро еволюция на дизайна на Corolla от 12-то поколение, то промените в задвижването, електрониката и свързаността са далеч по-забележителни.

 

 • Безкомпромисна мощ

  Повече динамика, по-висока  ефективност, още по-рафиниран стил.  Нашата най-нова самозареждаща се хибридна технология ви дава повече от всичко, без да прави компромис с емисиите на CO2.

  Подобрена, с изискан външен вид и съвременен интериорен дизайн, интуитивни технологични решения и хибридна система за задвижване от пето поколение, в името на още повече забавление зад волана, любимата на света Toyota сега е по-добра от всякога.

 • Технология за живота

   С авангардни дигитални услуги за пътниците, удобни дистанционни опции и палитра от системи за безопасност и подпомагане на шофирането T Mate, винаги ще се чувствате с една крачка напред.

  Благодарение на невероятния за класа 12,3-инчов екран, дигиталният кокпит с кристално чисто изображение може да бъде персонализиран с четири режима на дисплея, така че да получавате важна информация за пътуването си. Достъпната чрез водещ в класа 10,5-инчов HD сензорен екран и с възможност за актуализация по въздуха, облачната навигация на Toyota Smart Connect, съчетана с информация за събития на пътя в реално време, ще ви гарантира спокойствието при пътуване като стандарт.

 • По-безопасен във всякаква ситуация 

  Toyota Safety Sense вече включва и подобрена система за предотвратяване на челен сблъсък, както и система за предупреждение и спиране автомобила при проблемно шофиране на водача.

  Системата за безопасно напускане на автомобила  установява наличие на наближаващи автомобили и велосипеди отзад когато напускате автомобила.. Предупреждава със сигнал в огледалата на вратите и на дисплея при потенциални опасности.

Corolla седан хибрид галерия

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Новата Corolla 2024

САМО СЕГА С ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО

Валидно до 08.03.2024

от
229 лв./месец

НОВАТА COROLLA TOURING SPORTS MY’2024

ПРОСТОРНИЯТ ЕЛЕКТРИФИЦИРАН ХИБРИД СЕ ЗАВРЪЩА ОЩЕ ПО-ДИНАМИЧЕН

Валидно до 08.03.2024

от
293 лв./месец