1. New Cars
 2. Offers
 3. Corolla Hybrid
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ПО-ДИНАМИЧНА. ПО- ИНТЕЛИГЕНТНА. ПО-БЕЗОПАСНА.

НОВАТА COROLLA СЕДАН HYBRID 2023

от 330 лв/месец
*Валидно от 02.11.2022 до 08.04.2023

*Офертата от 330 лв. на месец е за 1.8 хибрид, e-CVT, ниво Comfort, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 40% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
 • Финансирана сума: 34 545.00 Лева с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 16 441.30 лв с ДДС

Важи за бизнес клиенти.

Сега вече може да поръчаш своята Corolla седан Hybrid и да се насладиш на всички нови функционалности и системи, които моделът предлага.

Малко автомобили биха могли да имат по-добра основа за успех от Toyota Corolla, емблема, която се появява на повече превозни средства по целия свят от всяка друга. Способността да се адаптира към времето е също толкова очевидна днес с обявяването на новата Corolla. Екстериорните и интериорни новости са-скоро еволюция на дизайна на Corolla от 12-то поколение, то промените в задвижването, електрониката и свързаността са далеч по-забележителни.

 

 • Безкомпромисна мощ

  Повече динамика, по-висока  ефективност, още по-рафиниран стил.  Нашата най-нова самозареждаща се хибридна технология ви дава повече от всичко, без да прави компромис с емисиите на CO2.

  Подобрена, с изискан външен вид и съвременен интериорен дизайн, интуитивни технологични решения и хибридна система за задвижване от пето поколение, в името на още повече забавление зад волана, любимата на света Toyota сега е по-добра от всякога.

 • Технология за живота

   С авангардни дигитални услуги за пътниците, удобни дистанционни опции и палитра от системи за безопасност и подпомагане на шофирането T Mate, винаги ще се чувствате с една крачка напред.

  Благодарение на невероятния за класа 12,3-инчов екран, дигиталният кокпит с кристално чисто изображение може да бъде персонализиран с четири режима на дисплея, така че да получавате важна информация за пътуването си. Достъпната чрез водещ в класа 10,5-инчов HD сензорен екран и с възможност за актуализация по въздуха, облачната навигация на Toyota Smart Connect, съчетана с информация за събития на пътя в реално време, ще ви гарантира спокойствието при пътуване като стандарт.

 • По-безопасен във всякаква ситуация 

  Toyota Safety Sense вече включва и подобрена система за предотвратяване на челен сблъсък, както и система за предупреждение и спиране автомобила при проблемно шофиране на водача.

  Системата за безопасно напускане на автомобила  установява наличие на наближаващи автомобили и велосипеди отзад когато напускате автомобила.. Предупреждава със сигнал в огледалата на вратите и на дисплея при потенциални опасности.

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Посочените промо цени не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Corolla Sedan Hybrid галерия

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Посочените промо цени не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Toyota C-HR Hybrid

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
от 359 лв/месец

COROLLA ХЕЧБЕК HYBRID СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

Предизвикай спортния дух на Corolla Хечбек
от 299 лв/месец

НОВАТА COROLLA СЕДАН 2023

ПО-ДИНАМИЧНА. ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА. ПО-БЕЗОПАСНА.
от 279 лв/месец