1. New Cars
 2. Offers
 3. RAV4 Plug-in Hybrid
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Започнете своето приключение с RAV4 Plug-in Hybrid

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid е тук. Посрещни го.

от 730 лв/месец
*Валидно от 14.03.2022 до 06.02.2023

Запознай се с RAV4 Plug-in Hybrid

На върха на планината? На метри от морския бряг? В джунглата на реката или в безкрайността на пътя? Най-мощната хибридна технология на Toyota се срещна със супер способностите на електрическия автомобил, за да се прероди една икона с богато SUV наследство и динамичнa двойнa ДНК: RAV4 Plug-in Hybrid! Обуздай енергията на звяра. Запознай се с изцяло новия за България RAV4 Plug-in Hybrid, сега от 670 лв./месец*

 • Двойна ДНК

  RAV4 Plug-in Hybrid съчетава нашата най-мощна хибридна технология с изключителна способност на електрически автомобил, за да ви предложи по-чисто придвижване. Под изтънчения му дизайн, двойната енергия, доставяна от нашата хибридна технология от четвърто поколение и литиево-йонна батерия с голям капацитет, ви позволява да се насладите на незабавно ускорение и водещ в класа пробег.

 • Чиста енергия

  Мощен, динамичен и сигурен, RAV4 Plug-in Hybrid осигурява производителност, която няма аналог в класа. Оборудван с 2,5-литров бензинов двигател Hybrid Dynamic Force и интелигентна система за задвижване на всички колела (AWD-i), той ускорява от 0-100 км/ч само за 6,0 секунди, благодарение на впечатляващото си сцепление и страхотните 306 к.с. мощност.

*Офертата от 730 лв. на месец е за RAV4 2.5 Plug-in хибрид AWD, ниво Style, цвят металик, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 40% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
 • Финансирана сума: 76 706.00 Лева с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 35 879.93 лв

Важи за бизнес клиенти.

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време или до изчерпване на количествата. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.