1. New Cars
 2. Offers
 3. RAV4 Plug-in Hybrid
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Започнете своето приключение с RAV4 Plug-in Hybrid

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid е тук. Посрещни го.

от 642 лв/месец
*Валидно от 05.09.2023 до 04.10.2023

Запознай се с RAV4 Plug-in Hybrid

На върха на планината? На метри от морския бряг? В джунглата на реката или в безкрайността на пътя? Най-мощната хибридна технология на Toyota се срещна със супер способностите на електрическия автомобил, за да се прероди една икона с богато SUV наследство и динамичнa двойнa ДНК: RAV4 Plug-in Hybrid! Обуздай енергията на звяра. 

 • Двойна ДНК

  RAV4 Plug-in Hybrid съчетава нашата най-мощна хибридна технология с изключителна способност на електрически автомобил, за да ви предложи по-чисто придвижване. Под изтънчения му дизайн, двойната енергия, доставяна от нашата хибридна технология от четвърто поколение и литиево-йонна батерия с голям капацитет, ви позволява да се насладите на незабавно ускорение и водещ в класа пробег.

 • Чиста енергия

  Мощен, динамичен и сигурен, RAV4 Plug-in Hybrid осигурява производителност, която няма аналог в класа. Оборудван с 2,5-литров бензинов двигател Hybrid Dynamic Force и интелигентна система за задвижване на всички колела (AWD-i), той ускорява от 0-100 км/ч само за 6,0 секунди, благодарение на впечатляващото си сцепление и страхотните 306 к.с. мощност.

*Офертата от 642 лв. на месец е за RAV4 2.5 Plug-in хибрид AWD, ниво Style, цвят металик, при следните условия

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
 • Цена на автомобила с цвят: 110 480 лв. с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 36 041.19 лв
 • Финансирана сума: 77 406.00 Лева с ДДС

Важи за бизнес клиенти.
След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Toyota C-HR Hybrid 2.0L, 184 к.с.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ – ОТ 8 400 ЛВ. БОНУС. НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ
от 367 лв./месец