1. New Cars
 2. Offers
 3. C-HR Plug-in Hybrid
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ВСЕКИ ИЗБОР ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

ПОВЕЧЕ EV ИЗЖИВЯВАНЕ С ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ НА НОВА ПО-ДОБРА ЦЕНА

 

НОВИЯТ TOYOTA C-HR PLUG-IN, 223 к.с

Валидно до 05.08.2024
от 449 лв/месец

Изберете ежедневно EV шофиране в града и ефективност на дълги разстояния.

Новият Toyota C-HR Plug-in хибрид ви осигурява динамика и спокойствие с комбинацията от съвременна Plug-in хибридна технология и 5-то поколение хибридна система. С изключителен изцяло електрически пробег за ежедневно шофиране и високата ефективност на хибридното задвижване за по-далечни пътувания, нашата най-нова plug-in хибридна технология ви позволява да се насладите на точната енергия в точното време, независимо дали отивате до работното си място или пътувате на дълъг път.

 • Стигнете още по-далеч

  С до 66 км* пробег в чисто електрически режим при напълно заредена батерия, с вашия Plug-in хибрид ежедневните задачи се решават в тишина и със стил. Искате да продължите? Доверете се на ефективния двулитров двигател на хибридното задвижване, за да ви отведе още по-далеч.

 • По-малко въздействие върху околната среда, по-добра динамика

  Отделяйки емисии на CO2 от само 19 г/км*, новият Toyota C-HR осигурява ефективност без компромиси. А с общата мощност от 223 к.с., може да разчитате на бърза реакция винаги, когато се нуждаете от това.

 • Не е нужно да спирате, просто продължавайте

  Благодарение на комбинацията от технологии Predictive Efficient Drive и Geofencing, Toyota C-HR Plug-in хибрид ще ви помогне да намалите разхода на гориво и автоматично ще избере най-добрия режим на шофиране съобразно вашето пътуване.

*Офертата от 449 лв. на месец е за TOYOTA C-HR 2.0l PLUG-IN CLUB, бял цвят при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца
 • Цена на автомобила с цвят: 76 980.00 лв. с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 25 147.96 лв. с ДДС
 • Финансирана сума: 53 956.00 лв. с ДДС

Важи за бизнес клиенти.
След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА TOYOTA BZ4X

ЕКО БОНУС 15 000 ЛВ С ДДС ЗА НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Валидно до 05.08.2024

от
571/месец