1. New Cars
 2. Offers
 3. NG C-HR
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ВСЕКИ ИЗБОР ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

ЕДИН КОНЦЕПТУАЛЕН МОДЕЛ ПРЕВЪРНАЛ СЕ В РЕАЛНОСТ

 • СЕГА С ПОДАРЪК ЦВЯТ ЗА ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Оригиналът се завръща, по-изтънчен, отличителен и непокорен. Запознайте се с новия Toyota C-HR.

Забравете безвкусицата и скуката, прегърнете дръзкото и вълнуващото. Всеки елемент от новия Toyota C-HR е оформен, прецизиран и пресъздаден, така че да се отличава. От изострените форми, подобни на тези на купе, до изключителните Plug-in хибридни и хибридни технологии, от безпроблемната свързаност до материалите без животински произход – ако искате да изразите ярко себе си, има само един избор

 • Стилът има значение

  С изострените си форми, с ярко изразените ъглови повърхности и удивителния двуцветен екстериор, Toyota C-HR впечатлява с вида си на дързък концептуален модел.

   

 • Сега с възможност за избор на Plug-in хибрид

  За първи път можете да избирате между Plug-in хибридно и хибридно задвижване. Предлагайки достатъчен електрически пробег за ежедневието и ефективност на дълги разстояния, Toyota C-HR Plug-in хибрид ви осигурява динамика и спокойствие.

   

 • Свързани и уверени

  В ориентирания към водача интериор контролните прибори и информацията, от която се нуждаете, са точно там, където искате - от 12,3-инчовия изцяло дигитален кокпит и мултимедийния екран, до ясния head-up дисплей.

 • Изживяването е избор

  Независимо дали става въпрос за топлото посрещане на адаптивното амбиентното осветление, или за начин, по който функционалностите се персонализират според вашите желания, малките детайли правят всяко пътуване по-комфортно.

*Офертата от 343 лв. на месец е за TOYOTA C-HR 1.8l HYBRID CITY, бял цвят при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца
 • Цена на автомобила с цвят: 58 980.00 лв. с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 19 344.68 лв. с ДДС
 • Финансирана сума: 41 356.00 лв. с ДДС

Важи за бизнес клиенти.
След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 •   Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА TOYOTA BZ4X

ЕКО БОНУС 15 000 ЛВ С ДДС ЗА НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Валидно до 04.07.2024

от
571/месец