1. New Cars
 2. Offers
 3. Yaris Cross Hybrid
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

 

ВСЯКА ВЪЗМОЖНОСТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ

 

НОВИЯТ YARIS CROSS HYBRID

Валидно до 05.08.2024
от 257/месец
 • СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО И 2.9% ПРОМОЦИОНАЛНА ПРОМЕНЛИВА ЛИХВА 

Новият Yaris Cross Hybrid: повече мощност, технологии и добавен стил за водещия в сегмента компактен SUV на Toyota в Европа.

Новият Yaris Cross Hybrid осигурява повече динамика със своето хибридно електрифицирано задвижване. Той е по-сигурен и по-ергономичен за шофиране с най-новите системи за безопасност и асистиране на водача на Toyota T-Mate, предлага напълно дигитално потребителско изживяване, както и стилни детайли, които правят още по-атрактивен неговия модерен градски стил.

 • ДВА ВАРИАНТА НА ХИБРИДНО ЗАДВИЖВАНЕ

  С новия Yaris Cross Hybrid може да избирате между 2 варианта на самозарядно хибридно задвижване HYBRID 115 и HYBRID 130. И двете осигуряват спокойствие и увереност, съчетавайки хармонична работа с изключителна ефективност. Новият Yaris Cross Hybrid притежава енергията да ви отведе там където пожелаете.

   

 • ПЪЛНО ДИГИТАЛНО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ

  Потопете се в дигиталния свят с вашия нов Yaris Cross Hybrid. С 12,3-инчов дигитален кокпит и 10,5-инчов мултимедиен сензорен екран с новият Yaris Cross важната за вас информация ще бъде винаги на фокус. С функциите за персонализиране и с възможностите за актуализация по въздух, винаги ще се чувствате комфортно и ще бъдете в крак с времето.

 • ПОВЕЧЕ БЕЗОПАСНОСТ И ПО-МАЛКО СТРЕС С TOYOTA T-MATE

  Бъдете спокойни и сигурни с най-новото поколение на Toyota Safety Sense и допълнителните асистенти за водача. Шофирайте уверено в града и извън него с адаптивния круиз контрол, асистента за следене на лентата, системите за предотвратяване на сблъсък, безопасно излизане от автомобила, аварийно спиране  и много други, които ще ви се притекат на помощ точно когато имате нужда от тях.

   

*Офертата от 257 лв. на месец е за YARIS CROSS HYBRID LIGHT, бял цвят при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца
 • 2.9% промоционална променлива лихва - специални условия, валидни за лизинговане през OTP Leasing и OББ ИНТЕРЛИЙЗ.
 • Цена на автомобила с цвят и след приложено ценово предимство в размер на 2%:  48 010.20 лв. с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 15 828.45 лв. с ДДС
 • Финансирана сума: 33 677.14 лв. с ДДС
 • Офертата е валидна за ограничен период от време за поръчки сключени след 05.06.2024 г.

Важи за бизнес клиенти.
След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА TOYOTA BZ4X

ЕКО БОНУС 15 000 ЛВ С ДДС ЗА НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Валидно до 05.08.2024

от
571/месец