1. New Cars
 2. Offers
 3. Yaris Hybrid Special offer
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Готови за приключения с Yaris Hybrid

СЕГА С ЕКСКЛУЗИВЕН БОНУС ДО 2900 ЛВ. И 2.9% ПРОМОЦИОНАЛНА ПРОМЕНЛИВА ЛИХВА

ВСЕКИ ПРИЛИВ НА ЕНЕРГИЯ ИМА ЗНАЧЕНИЕ

Новият Yaris изпълва с енергия живота ви по всяко време. Пъргав и енергичен, той предлага два варианта на хибридни системи за задвижване. А със свързаността и технологиите за безопасност, които правят живота в града по-спокоен и без стрес, забавлението никога не спира.

 • СИЛАТА НА ИЗБОРА

  Със своята авангардна гама, включваща два хибридни варианта, новият Yaris осигурява удобство при всякакви пътувания. Изберете Hybrid 115 за по-спокойно шофиране в града или новия Hybrid 130 с 5-то поколение хибридна система за още повече мощност и динамика. Новият Hybrid 130 притежава спортни качества, за да ви помогне да отидете с удоволствие където ви се налага или където желаете, близо или далеч. Вълнуващ и предлагащ завладяващо удоволствие от шофирането, той винаги се грижи за забавлението.

 • ЕЛЕГАНТНОСТ БЕЗ КОМПРОМИС И ВДЪХНОВЯВАЩА ТЕХНОЛОГИЯ

  Новият Yaris съчетава изтънчен екстериор и модерен и ергономичен интериор. С изобилието от места за предмети в интериора и просторното багажно отделение, няма нищо, с което новият Yaris да не може да се справи. А високотехнологичното оборудване прави ежедневието ви по-лесно и приятно. Сдвоете бързо вашия смартфон чрез Apple CarPlay или Android Auto™, за да бъдете винаги свързани и в готовност. Двузонова климатична система (за нива Elegance, Premier Edition и  GR SPORT) с технология nanoe™ X постоянно почиства въздуха в интериора, така че да се чувствате свежи и заредени с енергия, a дигиталният комбиниран уред персонализиран с избор от четири теми ви показва това, което ви интересува.

 • TOYOTA T-MATE. С ВАС ЗА ПО-БЕЗОПАСНО ПЪТУВАНЕ

  Разчитайте на водещите в класа функции за безопасност със системите на T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. Системата включва най-новото поколение на Toyota Safety Sense, както и възможността за актуализиране на нейните функции по въздуха. От камерата за обратно виждане, до интелигентните паркинг сензори с функция за автоматично спиране; от системата за предотвратяване на челен сблъсък, до адаптивния круиз контрол; от системата за аварийно спиране при шофиране, до системата за безопасно излизане от автомобила - T-Mate гарантира, че винаги сте в сигурни ръце. 

*Опциите и функциите зависят от нивото на оборудване.

*Офертата от 226 лв. на месец е за YARIS HYBRID FANCY, бял цвят при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца
 • 2.9% промоционална променлива лихва - специални условия, валидни за лизинговане само през OTP Leasing.
 • Цена на автомобила с цвят след приложен бонус в размер на 5% от цената на автомобила без цвета: 42 265.50 лв. с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 13 974.24 лв. с ДДС
 • Финансирана сума: 29 655.50 лв. с ДДС

Важи за бизнес клиенти.
След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и САМО за договори за покупка на автомобил от списъка с бърза доставка, сключени след 05.06.2024г. в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител.

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Изберете сега Aygo X

САМО СЕГА С БОНУС ДО 2100 ЛВ И 2,9% ПРОМОЦИОНАЛНА ПРОМЕНЛИВА ЛИХВА 

Валидно до 04.07.2024

от
167 лв./месец

Изберете сега Yaris

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ - ДО 2000 ЛВ. БОНУС И 2.9% ПРОМОЦИОНАЛНА ПРОМЕНЛИВА ЛИХВА. АВТОМОБИЛИ С БЪРЗА ДОСТАВКА.

Валидно до 04.07.2024

от
188 лв./месец