1. New Cars
 2. Offers
 3. RAV4 Hybrid
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ЛЕГЕНДИТЕ НЕ ОСТАРЯВАТ – 30 ГОДИНИ RAV4!

СЕГА С ПОДАРЪК ЗИМНИ ГУМИ С ДЖАНТИ ЗА ВСЕКИ RAV4 * 

30 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ЛЕГЕНДАТА RAV4

Валидно до 05.08.2024
от 436 лв./месец

ЗАПОЧНЕТЕ СВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ С RAV4 HYBRID СЕГА!

Как ви звучи комбинацията от безкомпромисно пътно поведение, приключенски дух и страхотен комфорт? Не оставяйте животът да минава покрай вас. Преследвайте щастието с легендарния RAV4.

 • Интелигентната система за задвижване на четирите колела (AWD) позволява прецизно и стабилно управление, според условията на шофиране.
 • Динамика, стабилност и ускорение на високо ниво.
 • Перфектна свързаност: смартфон интеграцията, съвместима с Android Auto & Apple CarPlay, нов 12.3” дигитален кокпит, нова 10.5“ мултимедийна система, услуги за свързаност през Toyota Smart Connect.
 • Най-богатото оборудване от технологии за безопасност и асистенти на водача, част от Toyota T-Mate. Сред тях са Асистент за следене траекторията на пътя (LTA), Асистент за разпознаване на пътните знаци (RSA), Предупреждение при напускане на пътната лента (LDA), Система за избягване на челен сблъсък с разпознаване на пешеходци и велосипедисти (PCS), Интелигентен адаптивен круиз контрол (iACC) и други.
 • 10 години гаранция с Toyota Relax (за всички версии) и 10 години грижа за хибридната батерия (за хибридните варианти).
  • За да бъде притежанието ти на новия RAV4 още по-приятно и безпроблемно, Toyota ти осигурява 10 години гаранция с Toyota Relax (за всички версии) и 10 години грижа за хибридната батерия (за хибридните варианти

    

    

    

    

  • RAV4 прави връзката ти с всички дигитални устройства лесна и забавна, благодарение на смартфон интеграцията, съвместима с Android Auto & Apple CarPlay, за да се насладите още повече на пътуванията си.

    

    

    

    

  • RAV4 разполага с най-богатото оборудване от технологии за безопасност, активна сигурност и асистенти на водача. Оборудван с още повече системи за активна сигурност, като част от Toyota Safety System, RAV4 разполага с най-богатото оборудване от технологии за асистенция на водача в класа си като част от стандартното оборудване за модела. Сред тях са Асистент за следене траекторията на пътя (LTA), Асистент за разпознаване на пътните знаци (RSA), Предупреждение при напускане на пътната лента (LDA), Система за избягване на челен сблъсък с разпознаване на пешеходци и велосипедисти (PCS), Интелигентен адаптивен круиз контрол (iACC) и други.

    

  Финансирайте лесно своят нов RAV4!

  *Офертата от 436 лв. на месец е за RAV4 2.5 хибрид FWD, ниво Comfort, цвят бял неметалик, при следните условия:

  • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
  • Цена на автомобила с цвят: 74 980 лв. с ДДС
  • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 24 359.45 лв
  • Финансирана сума: 52 213.00 Лева с ДДС      

  Важи за бизнес клиенти.

  След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:ю

  • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
  • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

   

  *ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и САМО за поръчани автомобили в периода от 04.06.2024 до 05.08.2024  в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

  Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

  Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

  ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

  Няма намерени актуални оферти

  СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА TOYOTA BZ4X

  ЕКО БОНУС 15 000 ЛВ С ДДС ЗА НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ

  Валидно до 05.08.2024

  от
  571/месец

  ДОВЕРЕТЕ СЕ НА PLUG-IN ТЕХНОЛОГИЯТА ОТ RAV4

  СЕГА С ПОДАРЪК ЗИМНИ ГУМИ С ДЖАНТИ ЗА ВСЕКИ RAV4 PHEV

  Валидно до 05.08.2024

  от
  562 лв./месец