1. Discover Toyota
 2. NMSC Marketing & Sales Companies
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Национални компании за маркетинг и продажби в помощ на търговците на дребно в Европа

Научете повече за нашите дилъри и европейските ни пазар

Ние произвеждаме автомобили, които се продават в цяла Европа, но начинът, по който ги продаваме и се свързваме с нашите клиенти, е различен във всяка държава. Нашите национални компании за маркетинг и продажби подкрепят нашите дилъри и се уверяват, че се ангажираме с хората по начин, който е подходящ за всеки пазар.

Богатото разнообразие на различните държави, които съставляват Европа, представлява предизвикателство за всеки бизнес, който оперира в региона. Нашите национални компании за маркетинг и продажби (NMSC) трябва да вземат предвид многото вариации в културата, езика и начините за правене на бизнес, като същевременно се уверяват, че предоставяме постоянно високи стандарти на обслужване на нашите клиенти. Както подсказва името им, нашите 29 европейски национални компании имат широк спектър от отговорности на национално ниво, включително продуктова и маркетингова стратегия, техническа поддръжка, връзки с клиентите и развитието и поддръжката на нашите мрежи от търговци на дребно.

Те обхващат 53 държави, простиращи се извън границите на Европейския съюз. Тези компании също така подкрепят дилърите с връзки с клиенти и дейности за корпоративна социална отговорност, като помагат да се гарантира, че нашата марка отразява различните вкусове и предпочитания сред нашите европейски клиенти. Те работят в партньорство с дилърите, за да помогнат за оформянето и подобряването на начина, по който работим както в отделните страни, така и като ефективен европейски бизнес.

 • Търговци

  Сертификатът на стената на нашето представителство не е само за украса! Това е признание, че вашият дилър на Toyota е спазил всичките 86 строги задължителни стандарта и че се е ангажирал да показва последователност и прозрачност във всички свои операции.

 •  

  Това отношение ще се простира още от първия контакт с вас до цялото пътуване с вашето превозно средство. Резултатът е спокойствие – ще знаете, че вашата Toyota ще получи най-доброто отношение в съответствие с нашата всеобхватна философия за грижа за околната среда.

Какво прави дилърите на Toyota толкова специални?

6 причини вашият дилър на Toyota да е по-добър

Независимо дали е непоносимо горещ ден на Канарските острови или агонизиращо студен ден в Исландия, гарантирано ви е топло посрещане във всеки от 3000-те дилъри на Toyota и Lexus на целия континент.

Но кои са ключовите характеристики на дилърите на Toyota, които ги отличават от вашия местен сервиз?

 • Дилъри на Toyota и Lexus близо до вас
 • Дилърската мрежа на Toyota в Европа
 • Дилърската мрежа на Lexus в Европа

1. Силен ангажимент за намаляване на отпечатъка върху околната среда

Като един от водещите производители на автомобили в света, ние поемаме изключително сериозно отговорността си да помогнем за опазването на околната среда. Това се простира далеч отвъд представянето на нашите превозни средства на пътя. Това означава намиране на по-чисти и устойчиви начини за производство на превозни средства, поддръжката им и изхвърлянето им, когато достигнат края на жизнения си цикъл.

Следователно вашият дилър на Toyota ще гарантира, че отпадъчните води – източник на замърсяване по време на обслужването на автомобила – се събират и пречистват. Подобни правила важат за масло, боя, батерии и гуми. Те също така ще ремонтират климатичните системи на автомобила, като използват оборудване за възстановяване/рециклиране, за да се избегнат предпоставки за нарушаване на озоновия слой.

2. Техници, които са обучени и квалифицирани

Всеки техник, който работи по вашия автомобил при дилър на Toyota, е възпитаник на Toyota Academy. Следователно всички те са висококвалифицирани техници, които разбират автомобилите Toyota отвътре и отвън. Редовно посещават допълнителни обучения, за да бъдат в крак с най-новите модели и разработки. Тъй като прекарват трудовия си живот в обслужване и ремонт на автомобили Toyota, техните знания са изключителни. Бихте ли казали същото за вашия местен гараж?

 

3. Задълбочени работни познания за хибридите

Нашите хибриди са високотехнологични машини. Работата по тях изисква специализирани умения, които нашите техници, разбира се, притежават. Вашият местен гаражен механик обаче може да не е запознат с хибридите. Нашите техници ще тестват цялата хибридна система, съставяйки писмен доклад, който ви дава цялата информация, от която се нуждаете, за да разберете изправността на вашия хибриден автомобил.

Това е идеалният начин да се уверите, че вашият хибрид работи както трябва, при оптимални нива на производителност. Сигурно ще се изненадате да разберете, че проверката на здравето на хибрида не включва мръсни гащеризони, мазни ръце и гаечен ключ, а включването на мощен компютър, който сам провежда много от тестовете.

 

4. Страст за безопасност

Преди вашият дилър да извърши каквато и да е работа по ваше желание, ще бъде извършен безплатен оглед на състоянието на вашия автомобил. Целта е да гарантирате, че вашата Toyota работи на нивото на техническо съвършенство и безопасност, което очаквате. След като тази проверка приключи, ще ви бъде предоставен писмен доклад и обяснение, което обхваща състоянието на следните компоненти:

 • Подови стелки – За да сте сигурни, че не пречат на работата на педалите на вашия автомобил.
 • Предно стъкло – Съвети за всякакви драскотини или точици, които трябва да бъдат наблюдавани или поправени.
 • Пера на чистачките и механизъм – За да се гарантира, че няма трептене, подскачане или ивици по предното стъкло.
 • Гуми – Протекторите се проверяват, за да се гарантира, че гумите ще ви осигурят правилното сцепление и спирачен път.
 • Каросерия – Включително съвети за всякакви драскотини.
 • Светлини – За да сте сигурни, че всички те са в перфектно работно състояние.

 

 

 • 5. Желание да се поправи добре от първия път

  Toyota вярва в правилното отстраняване на всеки проблем от първия опит. Това не е непременно лесният начин да правите нещата, поне не в краткосрочен план. Но в Toyota няма място за краткосрочно мислене. Ако има проблем с вашата Toyota, ние искаме да стигнем до дъното му.

  Това означава да проучим задълбочено всяка грешка, за да разберем проблема и да идентифицираме правилното решение. Не се интересуваме от бързи поправки, които не са трайни, и не искаме да ви върнем на пътя с автомобил, който ще трябва да ни върнете след няколко дни или седмици. Вместо това ние ще намерим дългосрочно решение, за да можете уверено да се наслаждавате на колата си без грешки.

 • 6. Обещание за използване само на оригинални части на Toyota

  Ако проверката разкрие, че вашият автомобил се нуждае от резервни части – например, за да премине задължителния преглед за техническа изправност – тогава дилър на Toyota ще използва само оригинални части на Toyota. С други думи, те няма да направят компромис с качеството или издръжливостта. Следователно можете да сте спокойни, като знаете, че използваните части са специално проектирани и направени за вашата Toyota.