1. Discover Toyota
 2. About us
 3. Our brands
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Нашите марки

Всяка от нашите марки има уникална идентичност, което ни помага да обслужваме всеки клиент с правилното решение за мобилност
Всички наши различни марки са фокусирани върху предлагането на всеки подходящо и уместно индивидуално решение за мобилност. Нашите услуги допълват нашето иновативно предложение за мобилност и имат за цел да осигурят максимално удовлетворение на клиентите.
 • TOYOTA

  Независимо дали става дума за спецификациите на автомобила, производствените процеси, загрижеността за околната среда или бъдещето на автомобила – нашите инженери и дизайнери на Toyota винаги използват своя талант и страст, за да намерят начини да направят нещата по-добри. Ние предлагаме на нашите клиенти безопасно и иновативно шофиране, което лесно се интегрира в ежедневието им.

  Нашата компания има голяма страст към автомобилите и радостта от шофирането, било то на пътя или на пистата. Ние се стремим да направим всяко пътуване наистина приятно за всички. Това означава да мислим за уникалните нужди от мобилност на всеки човек и да се грижим не само за нашите шофьори, но и за всеки, свързан с нашите автомобили и услуги.

 • LEXUS

  От пускането на пазара на първия ни луксозен седан преди повече от 30 години, Lexus се превърна в синоним на изключителен дизайн, качество и финес. Ние също сме пионер и лидер в електрификацията на луксозни автомобили с гама от самозареждащи се хибриди, plug-in хибриди и напълно електрически задвижвания.

  Чрез нашата гама от автомобили, спортната яхта Lexus LY650, пространствата Lexus Intersect, The LOFT by Lexus и наградата за дизайн Lexus Design Award, ние се стремим да създадем невероятни изживявания, като трансформираме функцията в емоция, динамиката в страст и технологията във въображение.

 • Gazoo Racing

  Като многократни шампиони в редица моторни спортове от най-високо ниво, като WRC, WEC и W2RC, нашето развитие се ръководи от екстремни условия и най-трудните пътища. От авангардни технологии в областта на хибридното задвижване до експериментални системи свързани с водорода, ние се ангажираме да ускорим развитието на устойчиви моторни спортове, за да донесем радост и вълнение на нашите фенове и клиенти сега и в бъдеще.

  Тук ние оформяме нашите хора, нашите продукти и създаваме ново поколение автомобилни фенове чрез нашата GR серия и GR SPORT гама автомобили. Всеки модел е създаден по начин, по който да излъчва отношение, съчетавайки уникална атлетична външност със спортен интериор и премиум оборудване.