1. Discover Toyota
  2. ED2
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Европейският дизайнерски център Toyota ED2

Научете повече за нашето европейско дизайнерско студио
Дизайнът на автомобила е първото нещо, което хората забелязват, така че е важно да правим автомобили, които изглеждат добре, имат удобен интериор с високо качество и отговарят на вкуса на нашите клиенти. Нашето европейско дизайнерско студио, ED2, ни помага да изследваме нови идеи за постигане на тези цели.
  • Ние не просто произвеждаме автомобили в Европа, ние ги и проектираме тук. 


    Нашият европейски център за дизайн, ED2, се намира, близо до Ница на френския Лазурен бряг и е едно от само четирите студиа, които имаме по света 

  • ED2 – което означава European Design Development – отваря врати през 2000 г. и отговаря за много различни аспекти на разработването на дизайна, включително екстериори, интериори и цветове на автомобили, производство на модели и проучвания за дизайн.

    Неговият мултинационален екип интерпретира световните тенденции в дизайна и ги превръща в дизайни, които ще се харесат директно на европейските клиенти. Студиото е допринесло за създаването на много забележителни серийни автомобили, включително оригиналните Yaris, Verso и Avensis, и има специфична отговорност за  Yaris и Toyota C-HR.

  • Дизайнерската работа превръща нашите мечти в реалност

Как ED2 създаде Toyota C-HR?

Научете повече