1. Discover Toyota
  2. Made in Europe
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

TOYOTA В ЕВРОПА

Научете повече за нашата история, дейности, както и за разнообразните ни активности в Европа

Нашите дейности в Европа се простират до всеки ъгъл на континента. Те включват заводи за производство, логистични центрове, бизнеси, свързани с маркетинг и продажби, съоръжения за развойна дейност и разработки, центрове за обучения и разработка на дизайн, дейности свързани с моторните спортове на световно ниво, както и хиляди местни оторизирани търговци.

  • Историята ни в Европа започва в много малък мащаб, с първия внос на наши автомобили в началото на 60-те години на 20-ти век. От тези дни до днес инвестирахме в това да превърнем Европа в един от най-важните и жизнени глобални пазари - не само за продажба на автомобили, но и като място за дизайн и инженерна разработка, както и за сглобяването им.

    Първият автомобил Toyota - Toyopet Crown - пристига в Малта през лятото на 1960 г.

  • Знаем, че европейските клиенти са сред най-взискателните, когато става дума за качество и цялостно представяне, затова нещата, които можем да научим и постигнем тук, могат да ни дадат реално предимство при разработването на автомобили за други части на света.

    Прескачайки до Автомобилното изложение в Женева през 2016 г., където Toyota C-HR направи своя световен дебют. Моделът е създаден и се произвежда в Европа.