1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Очаквайте скоро! Конфигурирайте и се свържете с търговец.

Готови ли сте да започнете? Изберете ниво на оборудване и двигател

Изберете ниво:

2 Опции

 • Corolla Хечбек - Comfort - 5 врати

  Corolla Хечбек Comfort

  Хибрид
  5 врати

  Изберете двигател:


  от

  48 402,50 лв.

  50 950,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Corolla Хечбек - Executive - 5 врати

  Corolla Хечбек Executive

  Хибрид
  5 врати

  Изберете двигател:


  от

  53 152,50 лв.

  55 950,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

Новата Corolla Хечбек: да освежим живота 

Ако животът ни винаги се стреми към следващото ниво, не трябва ли това да се случва и с нашия автомобил? Със своя невероятен дизайн, перфектна свързаност и актуализации в реално време по въздуха, новата Corolla Хечбек е готова да направи всеки момент специален. Вълнуваща, дигитална и с високоефективно хибридно електрическо задвижване от пето поколение, тя ни помага да живеем по-добре. 

Нови алуминиеви джанти
Нова предна решетка
LED фарове
Задни комбинирани светлини
Долна задна броня

Нови алуминиеви джанти

Изтънчена и високотехнична, новата гама от дизайни на лети джанти илюстрира спортния характер на Corolla Hatchback.

Нова предна решетка

Съвременната естетика на Corolla Hatchback съчетава целенасочени пропорции с широк и мощен нов дизайн на предната решетка за истинско присъствие на пътя.

LED фарове

Corolla Hatchback съчетава технология с елегантност и никъде това не е по-очевидно, отколкото в дизайна на нейните впечатляващи двулъчеви LED фарове.

Задни комбинирани светлини

Прогресивният дизайн на задните комбинирани светлини и елегантната каросерия на Corolla са функционални и стилни.

Долна задна броня

Измамващият вятъра силует на новия автомобил е още по-аеродинамично ефективен от гладката и изваяна долна задна броня.

Стил, който не можете да пренебрегнете

Corolla Хечбек е динамична и технологично изискана, а смелият й външен дизайн отразява тези ценности. Нейният елегантен профил се отличава с нисък преден капак и снижаваща се, аеродинамична линия на покрива. Стилистиката на предната и задната част разкриват целенасочената позиция на автомобила на пътя.

Нова тапицерия на седалката
12,3” цифров комбиметър
10,5” мултимедиен екран
GR SPORT start button
Околно осветление

Нова тапицерия на седалката

От дълбоки, богати тонове и смели 3D ефекти до по-светли нюанси, които разкриват вродената изтънченост на Corolla, има опция за декорация, която да отговаря на вашия стил.

12,3” цифров комбиметър

Ориентиран към водача и зашеметяващ на вид, цифровият комбиметър на Corolla Hatchback може да бъде персонализиран с предпочитаното от вас оформление и една от четирите различни дизайнерски теми.

10,5” мултимедиен екран

Безпроблемно интегриране на вашия дигитален и шофиращ живот е елегантният 10,5-инчов сензорен екран с висока разделителна способност на Corolla Hatchback.

GR SPORT start button

Set your pulse racing every time you drive. The GR SPORT start button is a constant reminder of the link between Toyota’s road cars and its highly successful Hybrid Electric racing cars.

Околно осветление

Това фино и успокояващо вътрешно осветление подобрява непрекъснато присъстващата технология и изключителния комфорт на Corolla.

Комфорт и технология в хармония

Изкусно съчетавайки високите технологии със спокойна и комфортна атмосфера, просторният интериор на Corolla Hatchback се отличава с уверен, изчистен дизайн. Изключително практичен, с двузонов климатичен контрол и места за съхранение навсякъде, функции като амбиентно осветление и набор от впечатляващи вътрешни облицовки правят това стилно пространство, в което да прекарвате времето си.

Хибридна електрическа мощност без компромис

Хибридното електрическо задвижване от пето поколение на новата Corolla Хечбек е по-тихо, по-компактно и по-отзивчиво от всякога, с ниски емисии и динамичен характер. Освен режимите за шофиране Normal, Eco и Power, то предлага и напълно електрически режим за спокойно шофиране с нулеви емисии, когато решите.
Открийте повече
 • Мощна свързаност

  Интуитивното дигитално изживяване, осигурено от Corolla, предлага функции, които да ви помогнат да останете сред първите. 10,5-инчовият сензорен екран в ролята на интуитивен интерфейс, е толкова бърз и отзивчив, колкото и красив. Ергономичен, с логични менюта и ясен дисплей с висока разделителна способност, той позволява точно въвеждане и намалява до минимум времето, в което погледът ви не е насочен към пътя. В същото време 12,3-инчовият мултиинформационен комбиниран дисплей за водача от ново поколение, бързо и прегледно предава ключови данни, свързани с шофирането. 

Опростете ежедневието си

Направете всяко пътуване по-лесно с приложението MyT. То включва редица иновативни функции за безопасност и удобство, включително „Открий автомобила ми“ (Find My Car), за да откриете вашия паркиран автомобил и да споделите местоположението му с други, и „Сподели в автомобила“ (Share to Car), позволяващо ви да изпращате предварително планирани маршрути до навигационната система на вашата Corolla
Научете повече

Toyota T-Mate. С вас за по-безопасно пътуване

За да ви осигури водещи за класа технологии за безопасност, Corolla Хечбек включва T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането ви по-безопасно. Независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате, T-Mate ви гарантира, че винаги сте в сигурни ръце. Списъкът е на селекция от основни системи, за пълното съдържание на T-Mate за Corolla Хечбек вижте конфигуратора на автомобила.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Системата за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и мотоциклети. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални сигнали и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. В допълнение, Асистентът за избягване на удар в кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат през деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сблъсък.

 • Система за напомняне за задната седалка (RSRS)

  Тази система предупреждава водача, ако на задната седалка са останали пътници или предмети. Предупреждението включва сигнал на комбинирания уред на водача, в допълнение се активират аварийните светлини, както и звуков сигнал.

 • Проактивен асистент за шофиране – асистент за намаляване на скоростта (DA)

  Тази система има грижата за плавно намаляване на скоростта при отпускане на педала на газта, когато приближавате предния автомобил.

 • Адаптивен круз контрол с пълен диапазон на скоростта (ACC)

  Тази система ви поддържа на минимално предварително зададено разстояние от автомобила, движещ се пред вас. Ако това разстояние се намали, системата понижава скоростта ви и при необходимост, задейства спирачките и активира стоп светлините. Адаптивен круз контрол с пълен диапазон на скоростта (ACC) може напълно да спре автомобила ви, ако автомобилът отпред спре. Леко докосване на педала на газта или на превключвателя на ACC ще възстанови работата на системата. Ако вашият автомобил е оборудван с асистент за пътните знаци (RSA), тази система също ще разпознае ограниченията на скоростта по вашия маршрут на шофиране и ще предложи всички необходими корекции.

 • Безопасно напускане на автомобила (SEA)

  Тази система използва радара на системата за следене на сляпата зона, за да предотврати сблъсък на отворената врата на автомобила с друго превозно средство или велосипедист, приближаващ се отзад. Ако има риск от сблъсък, се активират индикаторите на външните огледала и мултиинформационния дисплей, заедно със звуков сигнал за предупреждение на пътниците.

 • Система за аварийно спиране при шофиране (EDSS)

  Ако системата засече липса на действия от страна на водача за известно време, ще се задействат звукови предупреждения, за да го предупредят. Ако водачът продължава да не извършва никакви действия, EDSS ще започне да спира плавно автомобила, като същевременно го поддържа безопасно в лентата. Аварийните светлини се активират, за да предупреждават другите участници в движението, а вратите се отключват, за да позволят на аварийните служби лесен достъп, ако е необходимо.

 • Актуализации на система Toyota Safety Sense по въздуха (OTA)

  Софтуерните актуализации на системата OTA гарантират, че Toyota Safety Sense (TSS) е актуален с най-новите функции и подобрения.

Пълно спокойствие с Toyota Kanzen

Ние работим, за да гарантираме, че всеки аспект от вашето изживяване с Corolla е възможно най-безпроблемно, приятно и удобно. Toyota Kanzen прави именно това. Този цялостен пакет, осигуряващ пълно спокойствие, включва всички основни елементи*, за да ви помогне да се насладите на вашата хибридна електрическа Toyota и да извлечете максимума от нея.
 • Индивидуализирайте своята Toyota с оригинални аксесоари

  Променете стила, практичността и защитата на вашата Corolla с широката гама аксесоари на Toyota.

 • Дистанционни услуги с My Toyota

  Вземете най-доброто от вашата Corolla с интуитивното и широкомащабно приложение MyT, вашият ключ към свят на свързана функционалност на смартфона.

 • Частична замяна за нова Toyota Corolla

  Възможността да шофирате Corolla никога не е било по-лесно. Приспаднете стойността на сегашния си автомобил, независимо от неговата марка и модел, и надградете до нова Toyota.

Corolla Hatchback Hybrid Галерия

 • Изживейте Toyota Corolla

  Разгледайте Corolla Touring Sports в нашето приложение за виртуална реалност (AR). Изтеглете го, за да видите как изглежда Corolla от всеки ъгъл на вашата алея. За да изтеглите приложението, посетете App Store или Google Play Store чрез връзките по-долу.