1. New Cars
  2. Design
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Уникален стил и присъствие

Toyota bZ4X съчетава елегантния и усъвършенстван външен вид на електрически автомобил с уверения SUV дизайн. Резултатът е иновативно електрическо превозно средство, което се справя по всички пътища, събирайки погледите, където и да отиде.

Отличен градски дизайн. Изключителни SUV възможности

bZ4X има емблематично присъствие с дизайн, подходящ за градски стил и производителност, готов за приключения на открито. Комбинирайки елегантната, усъвършенствана аеродинамика на BEV със здрава мощност, подобна на SUV, bZ4X предизвиква очакванията.

Характеризирани с определяща форма на чук, тънките фарове подчертават силната стойка на автомобила.
Значителните черни арки на колелата подчертават отличителността на SUV отстрани, изразявайки неограничена форма, която се възползва от голямото междуосие.
Ниската височина на покрива допринася за изключителната аеродинамика, като намалява съпротивлението на вятъра за забележително гладко шофиране.

Проектиран за всякакви пътувания

Панорамен таван

Панорамният таван добавя към екстериора, като същевременно увеличава усещането за пространство в светлия и отворен интериор. Електрическият абажур подобрява ефекта на блокиране на светлината и предпазва от топлина, предизвикана от пряка слънчева светлина.