1. New Cars
 2. Aygo X
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Шофирай отвисоко с Aygo X

Едно ново градско преживяване Ви чака точно зад ъгъла. Обратното броене до представянето на Aygo X започна! Вдъхновен от модерния градски начин на живот с повдигнато купе, големи алуминиеви колела и по-висока позиция на седене, нашият дързък, компактен кросоувър издига града до Вашето ниво. Насладете се на убедителния характер, който само един кросоувър може да осигури в компактен формат. С уникални двуцветни комбинации и дизайн с ярко присъствие, Aygo X се отличава от всички други на пътя. Не следвайте просто тенденциите – създавайте ги и вижте улиците от свежа перспектива с новия Aygo X.

Акценти, за които си е заслужава чакането

 • Градското шофиране – преоткрито 

  Страхотните неща идват в малки опаковки. Без съмнение Aygo X един компактен автомобил, изпълнен с характер. Той се противопоставя на общоприетото, предлагайки цялата увереност и усещане на кросоувър с висока позиция, но с изключителни качества и динамика на компактен градски автомобил. Повдигнатата позиция на седалките Ви издига на едно ниво с градския трафик, а голямото предно стъкло Ви възнаграждава с най-добрия възможен обзор. Модерната S-CVT трансмисия прави шофирането в града отзивчиво, плавно и забавно, а компактната конструкция, камерите и сензорите улесняват паркирането и в най-малките пространства.

  Сега можете да седите високо, да се чувствате уверени и да контролирате нещата в натоварения градски трафик. Това е градско шофиране, каквото никога досега не сте познавали.

 • Най-горещият кросоувър в града 

  Aygo X вдига градусите с дързък и несравним дизайн. Двуцветното купе подчертава дизайна, излъчвайки оригиналност и игрив характер. Завладяващите погледа предни LED светлини осветяват сигурно пътя, а дизайнът на задните запазва емблематичната за Aygo графична визия. Внушителните 18-инчови алуминиеви колела в големите калници осигуряват на Aygo X широка стойка, излъчвайки атрактивно и уверено присъствие на пътя, където и да отидете.

  Отвътре, Aygo X предлага просторен и удобен интериор, изпълнен с близки до сетивата детайли, които улесняват взаимодействието между водача и пътниците в автомобила. Първокласното и приветливо чувство е подчертано от водещото за класа усещане за качество при докосване навсякъде, от фино координираните шевове на седалките до местата за съхранение, решени и създадени с мисъл за пътниците. 

 • В синхрон с Вас и Вашия град 

  Aygo X е повече от градски автомобил. Той е продължение на Вашия винаги "свързан" начин на живот. Интуитивен за използване, с безпроблемна връзка, Вашият високотехнологично оборудван Aygo X ще Ви накара да го почувствате като смартфон на колела. Toyota Smart Connect предлага непрекъсната безжична връзка на Вашия телефон с мултимедийната Ви система. При всяко шофиране възпроизвеждайте своята любима плейлиста с първокласното качество на аудио системата. 9-инчов HD екран изобразява всичко, от което се нуждаете – навигация в облак и събития на пътя в реално време, както и интелигентно паркиране и интелигентно зареждане с гориво. От избягване на задръствания до диктуване на съобщения; от дистанционно охлаждане на интериора до заключване/отключване на вратите с приложението MyT app, Aygo X е на разположение, за да ви помогне – в движение и използвайки Вашия смартфон. 

 • Каква е Вашата подправка? 

  Предлаган в избор от четири пикантни двуцветни комбинации, Toyota Aygo X е съобразен с Вашите вкусове. Независимо дали сте забавен и огнен Chilli Red (Чили с черен покрив), приключенски зелен Cardamon Green (Кардамон с черен покрив), жизнен и оригинален син Juniper Blue (Хвойна с черен покрив) или изтънчено бежов Ginger Beige (Джинджифил с черен покрив); който и да сте Вие, има вкус, който ще Ви приляга. Всяка подправка кореспондира хармонично и с цветовата схема на интериора за едно наистина първокласно усещане. Бъдете смели и изразете себе си, независимо от Вашия вкус.

 • Изживейте Toyota Aygo X

  Изследвайте Aygo X с нашето приложение за разширена реалност. Свалете приложението и вижте как изглежда от всеки ъгъл на Вашата алея, в гаража Ви или дори във Вашия хол, с помощта на разширена реалност. За да свалите приложението, можете да посетите App Store или Google Play Store, като използвате връзките по-долу. 

Четири стъпки за резервация онлайн

Предварителната заявка на новия Aygo X е проста и сигурна.

 • 1. Изберете ниво

  Изберете нивото на Aygo X, като отбележите всички Ваши квадратчета.

 • 2. Създайте акаунт

  Започнете със създаване на нов акаунт в MyT или влезте в съществуващия Ви акаунт.

 • 3. Направете резервацията

  Платете такса за резервация чрез нашия безопасен онлайн портал.

 • 4. Получете потвърждение

  Изчакайте нашия имейл за потвърждение на Вашата резервация в няколко стъпки.

Често задавани въпроси

Aygo X ще бъде наличен през пролетта на 2022 г.

Да, изисква се такса за резервация. Ще е необходимо влизане в наличния или създаване на нов акаунт в нашия сигурен клиентски портал MyT, за да резервирате Вашия Aygo X онлайн.

Да, можете да я отмените по всяко време. Ще бъдете помолени да завършите поръчката си в рамките на две седмици след уведомяване от Вашия търговец, че автомобилът Ви е наличен. Ако продажбата не бъде завършена в рамките на този период, Вашата резервация ще бъде анулирана и автомобилът Ви ще бъде предложен на друг клиент с предварителна поръчка.