1. Discover Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Videos
 4. BEAUTIFUL MOVEMENT
Свържете се с нас, през връзките по-долу:


СПОРТИСТИ    ИСТОРИИ    МОБИЛНОСТ

КРАСИВО ДВИЖЕНИЕ 

Всяко голямо пътешествие започва с една крачка..

 • ДВИЖЕНИЕТО ПРАВИ

  НЕВЪЗМОЖНОТО ДА СЕ СЛУЧВА

 • Движението е съществена част от това да бъдеш човек. Толкова голяма част от живота ни зависи от него, но то може да бъде възпрепятствано или отнето от нас по всяко време. Toyota вярва, че невъзможното днес е възможно утре с отключване на пълния потенциал на човешкия дух чрез движение и мобилност. За всички. Защото колкото повече хора се движат свободно и изцяло, за да преследват ежедневния си живот и мечти, толкова повече цялото човечество може да върви напред заедно.

Преминавайки от това, което сте, към това, което ще станете.

 • ДВИЖЕНИЕ 

  НУЖНО ЗА ДА 

  ДОСТИГНЕШ МЕДАЛИТЕ

 • Движейки се напред, за да достигнат невъзможното.

  Спортистите от Global Team Toyota Синтия Апия и Зебастиан Модин никога не позволяваха на невъзможното да им пречи по пътя. От преодоляване на неувереността и стереотипите, за да станат водач на бобслей от световна класа, до сбъдване на мечтите за параолимпийско ски бягане, те никога не спират да вярват в това което могат да постигнат. Вие също можете.

 • СВОБОДА ЗА 

  ДВИЖЕНИЕТО. ЗА ВСИЧКИ.

 • Toyota изгражда по-добър свят чрез мобилност.

  Вярваме в отключването на пълния потенциал на човечеството чрез силата на движението. Ето защо ние се ангажираме да помагаме на хората навсякъде да предприемат стъпки към мечтите си чрез технологията за мобилност. Независимо дали става въпрос за уроци по танци при пара балерината Полиана Хоуп, или просто ще ви помогнем да се движите по-добре в ежедневнието си, ние ще ви отведем навсякъде, където трябва да отидете, за да постигнете невъзможното.