1. retailers
  2. Употребявани автомобили
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/bg/bg?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&location=dealerId%3A00CDA-D3133-C8CAC-FB800-01220-1&disabledFilters=usedCarLocation%2CstockCarLocation&sortOrder=published

Timeout waiting for connection from pool

Защо да купите употребяван автомобил от Toyota?

12 месечна минимална гаранция

За да сте спокойни, всички сертифицирани употребявани автомобили от Toyota Approved Used се предлагат с пълна 12-месечна гаранция след обстоен технически преглед от обучени техници в нашите сервизи, последвана от допълнителна гаранция за 12 месеца / 10 000 км с всяко обслужване в сертифициран сервизен център*.

Пълно застраховане

Изборът на автомобил втора употреба при нас е не само лесен, но и сигурен. Застраховайте колата си при тези, които я познават най-добре. Ние предлагаме едно от най-изчерпателните нива на покритие, като ви гарантираме, че ще получите качествени грижи и внимание винаги, когато се нуждаете от спокойствие.

145-точкова техническа проверка

Всички автомобили втора употребa се проверяват от обучени техници в нашите сервизи, където преминават пълна техническа проверка от 145 точки. Всички хибридни автомобили преминават годишен преглед Hybrid Health Check, за да гарантираме, че тяхната хибридна система и батерията са в най-добро състояние.

Продайте своята Toyota

Toyota произвежда коли за цял живот, поради което с удоволствие ги изкупуваме обратно. Изпратете ни подробности за вашия автомобил и ние ще ви предоставим оценка.
Свържете се с нас