1. retailers
  2. Сервизно обслужване
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Работно време

ПонеделникПетък: 08.30 - 18.00

Събота: 09:00-15:00

Неделя: Почивен ден 


Телефони за контакт:

Сервиз: +359 52 57 57 00

Резервни части: +359 897 879 082

Защо да обслужите автомобила си при нас

  • Получавате експертна оценка за състоянието и изправността на вашия автомобил
  • Получавате ремонт, извършен от сертифицирани специалисти по стандартите на TOYOTA
  • Получавате една година гаранция на вложените оригинални резервни части и труда по тяхната смяна
  • Получавате безплатно автомивка - външно измиване и вътрешно почистване

 

Освен това вие можете:

  • Да ползвате безплатно интернет и Wi-Fi, докaто обслужваме вашия автомобил
  • Да получите изчерпателна информация за новите модели и да направите пробно шофиране на избран от вас модел TOYOTA
  • Да получите пазарна оценка за обратно изкупуване за вашия автомобил

 

Спестете време като резервирате час онлайн за нашите сервизи

В днешния модерен свят времето е най-важният ресурс за всеки и сякаш никога не ни стига, за да свършим всичко, което сме планирали, а задачите сякаш нямат край.
Запазете час за сервиз

Удобството да си онлайн

Преди запазването на сервиз ставаше с обаждане по телефона в работно време и дълъг списък по електронната поща с възможните дати за сервиз. Днес само за няколко минути от комфортния си дом или офис, можете да резервирате през нашата онлайн система час за сервиз в удобно за вас време и ден.

Повече от 20 години ние се грижим за Вашия автомобил като Ви осигуряваме качествено гаранционно и следгаранционно обслужване. Предлагаме Ви сервизно обслужване 5 дни в седмицата. Специализиран сервизен екип се грижи за автомобилите Lexus.

 

Авторепаратурния сервиз

В случай, че се нуждаете от услугите на Авторепаратурния сервиз, записването на час става на място в Карком Toyota Варна, за да имаме възможност да направим оглед на автомобила и да ви дадем по-точна оценка за необходимия ремонт.
Научете повече за Авторепаратурния сервиз

Експресен сервиз

Карком Toyota Варна предлага и услугата "Експресен сервиз". Това е сервиз, предназначен да извърши възможно най-бързо и качествено обслужване на Вашия автомобил.

За тази услуга не се налага допълнително плащане от Ваша страна. Необходимо е само да заявите ползването й на вашия сервизен консултант и да изчакате в комплекса до приключване на обслужването. 

ГТП – бъдете подготвени и уверени с услугите на Карком Toyota Варна

Оторизираният представител на Toyota, Карком Toyota Варна, предлага ефективно сервизиране, базирано на одобрените сервизни процедури и стандарти на Toyota. Доверете се на обучените техници, които ще имплементират стандартите и качеството, което очаквате от Toyota.
Запазете час за сервиз

Обходен преглед при приемане (e-WAC)

При прегледа за приемане на вашия автомобил в сервиз на Карком Toyota Варна, напълно безплатно се прави инспекция за състоянието на вашия автомобил. Това е рутинен, но в същото време изключително полезен, преглед на състоянието на нашия автомобил по отношение на базовите му елементи. Тази услуга ви предоставя предвидимост, сигурност, както и по-малко последващи непланирани разходи.

 

 

 

Запазете час за сервиз

Поддръжка и безопасност

Периодичните технически обслужвания необходими за поддръжката и безопасността на Вашата Toyota, се заплащат от Вас. Ако желаете да заплатите по банков път, сервизните консултанти ще Ви запознаят със съответната процедура.

При пристигане в комплексите на Карком Toyota Варна, паркирайте автомобила си на обозначените за целта места и се насочете към приемна сервиз. С Ваше съгласие и във Ваше присъствие ще бъде направен визуален преглед на автомобила преди приемането му в сервиза.

*Молим Ви да прочетете внимателно гаранционните условия на производителя, подробно описани в съответната книжка, а също така и ръководството за експлоатация.

Безплатни сервизни кампании за вашата безопасност

Проверете за актиални сервизни кампании свързaна с Вашата и на Вашите спътници безопасност. Вашата безопасност е основен приоритет за нас.
Проверете своя автомобил