1. retailers
  2. Toyota Relax
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ ПРЕЗ ГОДИНАТА С ДОПЪЛНИТЕЛНА ГАРАНЦИЯ

Toyota Relax прави революция в начина, по който се грижим за вашият автомобил, така че да ви осигури пълно спокойствие. Като доказателство за качеството, надеждността и дълготрайността на нашите автомобили, ние предлагаме безпрецедентна 12-месечна допълнителна гаранция до максимум от 10 годишната възраст на вашата Toyota - след като извършите периодичния технически преглед при нас.

Допълнително спокойствие след всяко периодично техническо обслужване

Когато изберете Toyota да обслужва вашия автомобил, ще получите експертни техници, които използват само оригинални части. А ние ще възнаградим вашата лоялност с допълнителни 12 месеца гаранция за оригинални части и труд. След като наближи следващия момент за извършване на периодично техническо обслужване съобразно плана за поддръжка на Toyota, ще трябва да предоставите вашата Toyota за сервиз и вашата гаранция Toyota Relax ще бъде подновена, докато не преминете следващия интервал - и така до 10 годишната възраст на автомобила или 185 000 км (което от двете настъпи първо).

Запазите час за сервиз

Допустим ли е вашият автомобил за Toyota Relax?


Всички допустими модели Toyota, на които се извършва периодично техническо обслужване, автоматично получават допълнителна гаранция Toyota Relax.

Критерии за допускане до Toyota Relax:

  • Автомобилът ви трябва да е на възраст над 2 години или с пробег над 85 000 км.
  • Оставащата фабрична гаранция трябва да бъде по-малка от 1 година или по-малко от 15 000 км.
  • Автомобилът трябва да е на възраст под 10 години и под 185 000 км.

.

 

 

 

Продължителност на гаранцията

С Toyota Relax, вашата допълнителна гаранция ще бъде валидна от датата на вашето периодично техническо обслужване до следващото такова посочено в плана за потдръжка от Toyota - обикновено 12 месеца или 15 000 км - което от двете настъпи първо. За повече информация се обърнете към вашия предпочитан дилър или вижте ръководството за експлоатация за вашия автомобил за препоръчаните интервали за обслужване.

Намерете търговец