Мога ли да се доверя на хибридната технология?

Попитайте Toyota Hybrid
Проектиран да издържа цял живот

Toyota разработва иновативна самозарядна хибридна технология повече от 20 години. Сега, в четвъртата си генерация, нашата хибридна технология се грижи за задвижването почти на един от всеки два продадени автомобила на марката в Европа и ще бъде основа за нова гама от автомобили Toyota на ток, които ще бъдат на пазара след 2020 г.

Иновативната технология на хибридите Toyota e проектирана да издържа за целия живот на автомобила. Всъщност, някои елементи като алтернатор, съединител и стартер са изцяло премахнати - като по този начин се намалява допълнително рискът от непредвидени разходи в бъдеще. И нещо повече - всички компоненти на хибридната система, включително и батерията, идват с гаранция 5 г./100 000 км*.
*Което настъпи първо.

Все още се чудите дали можете да се доверите на хибридната технология? Намерете отговорите на други популярни въпроси за хибридите по-долу или изберете най-добрия хибриден автомобил за вас.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.