1. New Cars
 2. Преглед
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Yaris Cross Fancy

B-SUV 5 doors

Yaris Cross - Fancy - B-SUV 5 doors
Бяло

Цена от

52990.0

Стандартен двигател

1,5 Хибрид

Финансиране

273 лв./месец за 60 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax
Yaris Cross - Fancy - B-SUV 5 doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg


Yaris Cross Галерия

360° поглед върху Yaris Cross

 • Дизайн

  Привлечете вниманието на града

  Yaris Cross споделя вашето желание да се откроите. Богатият опит в създаването на SUV модели среща експертния опит в създаване на неповторим дизайн. Мускулестите форми на арките на колелата, големите 18-цолови алуминиеви джанти и ярко изразената, вдъхновена от формата на диаманта стилистика гарантират че ще привличате погледите с вашия SUV и ще се движите в града с убедително модерно излъчване.

 • Безкрайна енергия

  Четвъртото поколение самозарядна хибридна система в Yaris Cross прави движението безпроблемно. Новото хибридно задвижване с 1,5-литров бензинов мотор и мощност от 116 к.с. по DIN осигурява динамика и ефективност, които са недостижими в този клас. Преминавайки незабележимо от задвижване от бензинов двигател към електромотор, вие можете да се насладите на отзивчиво ускорение, нисък разход на гориво и емисии на CO2, подпомогнати от възможността за увеличн пробег в режим на нулеви емисии.

 • Спокойствие с T-Mate

  Благодарение на T-Mate, каквато и изненада да крие денят, Yaris Cross винаги е една стъпка напред. T-Mate е име на широкомащабна гама от системи за безопасност и подпомагане на водача. С включените технологии за активна безопасност, като системата за предотвратяване на челен сблъсък и интелигентната авангардна система за паркиране Toyota Teammate Advanced Park, T-Mate ви подпомага навсякъде – от натоварените магистрали до задръстените градове, осигурявайки защита за вас, вашите пътници и други участници в движението.

 • Пространство което кара животът да се разгърне

  Практичен и удобен, Yaris Cross разполага с активираща се с крак задна врата, за случаите когато ръцете ви са заети. Гъвкавото интелигентно дъно може да бъде така конфигурирано, че да ви осигури съхранение на предмети под пода или увеличено багажно пространство, а иновативната гъвкава система от колани може да подсигури всичко, от байкове до сноубордове. Обемът на багажника се увеличава с помощта на сгъващата се в пропорция 40:20:40 задна система от седалки, осигурявайки ви пространство от което се нуждаете, в случаите когато трябва да се погрижите за по-обемен багаж.

Цял екран Затвори

Авангардни технологии

От отзивчивото хибридно задвижване до удобните услуги за свързаност MyT Connected Services, Yaris Cross е оборудван с гама от иновативни технологични решения за да направи пътуванията по-ефективни и изпълнени с удоволствие.

Хибридно задвижване

Преминаваща незабележимо между режими на чисто електрическо задвижване и бензиново, в зависимост от това кое е най-ефективно, самозарядната хибридна система на Yaris Cross предлага много от ползите на електрическото задвижване без необходимост от зареждане в мрежата.

AWD-i

Интелигентната система за задвижване на всички колела на Yaris Cross е оборудвана с контролна система за режими AWD-i спомагаща за намаляване на пробоксуването и занасянето на колелата на заледени, заснежени и кални настилки. Поддържа ви на пътя и в движение.

Услуги за дистанционно управление

С услугите за дистанционно управление в Yaris Cross, можете да настроите предварително температурата в интериора преди да потеглите, да заключвате и отключвате вратите, да включвате аварийните мигачи, всичко с помощта на приложението за смартфон MyT.

Услуги за свързаност MyT

С услугите за свързаност MyT Connected Services, можете да разчитате на свързаност с вашия  Yaris Cross, независимо къде се намирате. Планирайте и споделяйте пътувания от дома, получавайте напомняния за сервизиране и оптимизирайте движението на електричество със съвети за шофиране на хибрид.