1. Electrification
  2. 25 години електрически опит
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

25 ГОДИНИ ОПИТ В

ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯТА

Преди повече от век двигателят с вътрешно горене революционизира света, предоставяйки мобилност на масите - за сметка на глобалното замърсяване на нашата планета. В резултат на това през 1993 г. Toyota си поставя цел за изграждане на автомобил с ниски емисии. Четири години по-късно беше създаден първият хибрид и оставаме отдадени на целта за намаляване на вредните емисии. Днес продължаваме с иновациите, и отстояваме теорията, че превозните средства на Toyota могат да бъдат направени с по-чиста технология, да намалят отпечатъка върху околната среда - и да допринесат за опазването и.

1997: Prius Хибрид

Системата Prius Hybrid ни донесе множество интелигентни решения за пестене на гориво – от интелигентно управление на мощността на двигателя, за да съответства на условията на шофиране до изключване на двигателя при спиране. Но най-важното беше неговата регенеративна спирачна система; кинетичната енергия, която преди това би била пропиляна като топлина, се улавя и се превръща в електричество за презареждане на батерията.

2003: Хибридна Синергия при Шофиране

Hybrid Synergy Drive (HSD) на Toyota е претърпял редица промени, включително подобрения на двигателя, батерията, както и 50% по-мощен електрически двигател. Това означаваше, че днешният Prius беше не само по-бърз и по-отзивчив, но и имаше водеща в света горивна ефективност, увеличен пробег на електрическо задвижване (2 км) и по-малко емисии на CO2 (104 г/км).

2009: Plug-in Хибрид

През 2009 г. на автомобилните изложения във Франкфурт и Лос Анджелис дебютира нов plug-in хибрид Prius. Той не само въведе батерия с по-висок капацитет за по-голяма чисто електрическа производителност, но също така показа на шофьорите как да шофират с по-ниски емисии, и как зареждането да стане по-лесно и да се впише в техния начин на живот.

2012: TS030 Хибрид

Toyota беше първият производител, който потвърди участието си в Световния шампионат по издръжливост на FIA (WEC), използвайки хибридно задвижване. Toyota Sport TS030 Hybrid беше наследник на емблематичните състезателни автомобили TS010 и TS020, които участваха в 24-те часа на Льо Ман с успех на подиума през 90-те години на миналия век. По това време нашият новаторски подход към технологиите доведе до пет милиона хибридни превозни средства на Toyota, продадени по целия свят.

2012: Хибридът е въведен в гамата на Toyota

През 2012 г. издигнахме ангажимента си към технологията за устойчива мобилност до нови висоти, като представихме гама от хибридни модели на Toyota – Yaris Hybrid, Prius+ и Prius Plug-In.

2014: Mirai водородно превозно средство с "Горивна Клетка"

С революционния задвижван с водород Mirai, Toyota настоява за по-добро бъдеще. Toyota Mirai прави крачка напред в технологията с нулеви емисии, като пречиства въздуха при движение, и генерира само вода като страничен продукт. С изключителен обхват и изключителна производителност, Mirai превръща бъдещето в настояще.

2015: TS050 Хибрид

TS050 Hybrid, третият автомобил на Toyota след присъединяването към шампионата през 2012 г., беше представен на пистата Paul Ricard в Южна Франция. Този новаторски автомобил се отличава със значителна промяна в концепцията на задвижването. 2,4-литров, двойно турбо, V6 бензинов двигател с директно впръскване беше комбиниран с 8MJ хибридна система, всяка разработена от отдела за развитие на моторните спортни единици в техническия център на Toyota Higashi-Fuji в Япония.

2017: Prius+

Предлагайки по-голям багажник и място за до седем души, Prius+ има познат вид – но с по-издължен дизайн на задната част и фини разлики в стила. Привлекателен за семейства, които се нуждаят от повече пространство, Prius+ беше добре дошло допълнение към хибридната гама на Toyota. Предоставяйки изключителна производителност благодарение на мощната си батерия, това превозно средство не беше повлияно от допълнителното тегло.

2019: 2-ро поколение Mirai FCEV

Лесни за зареждане, предлагат над 500 км пробег и не отделят нищо освен вода, нашите първи водородни превозни средства с горивна клетка имат потенциала да революционизират начина, по който шофираме. След пускането на първия сериен автомобил на Toyota, задвижван с водород през 2014 г., ние издигаме технологията на горивните клетки с нулеви емисии на нови висоти с второто поколение Mirai – визията за по-чисто бъдеще е готова за приложение.

2019: Изцяло Електрическата Гама на Proace

Нашата Toyota Proace гама от изцяло електрически автомобили съчетава безкомпромисната способност и гъвкавост на микробус в градска среда, с производителност и ефективност генерирани от изцяло електрически задвижващ агрегат с нулеви емисии. Предлагайки тази иновация, бизнеса се възползва от предимствата на технологията с нулеви емисии за зони определени за ниски емисии.

2021: Toyota bZ

Изцяло новата серия Toyota bZ надхвърля нулевите емисии, за да трансформира опита и преживяванията. Това следващо поколение иновативни електрически превозни средства осигуряват безпроблемно сливане на елегантен, модерен дизайн и изключителни възможности. Намалете въздействието си върху планетата, насладете се на изключителна производителност и набор от водещи в класа иновативни функции.

2022: bZ4X Изцяло Електрически SUV

Иновативни, ефективни и с динамичен SUV дизайн, електрическите превозни средства на Toyota предоставят изключителни възможности за задвижване на всички колела и отличен пробег. Насладете се на ново изживяване при шофиране с иновативния bZ4X, нашият най-нов електрически SUV.