1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. HiluxGRS
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ОТКРИЙТЕ НОВИЯ HILUX GR SPORT

ЛЕГЕНДАТА ИЗГЛЕЖДА РАЗЛИЧНО

Най-здравият и солиден автомобил в света, превърнал се в икона от представянето си през 1968 г. сега има още по-ярък характер. Запознайте се с новия Hilux GR SPORT.

Влагайки спортен дизайн и подобаваща динамика в гамата на мощния и солиден Hilux, GR SPORT създава една открояваща се глава в нейната легендарна история.

Със стил който кара хората да се обръщат след него и способност да мести планини, Hilux GR SPORT е уникален пикап за тежка работа и безкомпромисно движение.
  • С нагласа да впечатлява

    Благодарение на уникалния стил, вдъхновен от TOYOTA GAZOO
    Racing, Hilux GR SPORT изразява по самобитен начин своя характер. Черна мрежеста предна решетка със дръзки надписи Toyota, 17-инчови двуцветни черни алуминиеви джанти GR SPORT и черни облицовки на арките на колелата му придават вид, подходящ за участие в етап на рали Дакар. В интериора, специални седалки GR SPORT тапицирани с черна кожа и синтетичен велур се съчетават с червени и карбонови акценти и лога на GR SPORT навсякъде, добавяйки спортен щрих към вашите приключения.
  • Задвижване за всякакви приключения

    Благодарение на уникални технологии скрити под повърхността,
    Hilux GR SPORT преминава безпрепятствено през всякакви терени. В истински рали стил, впечатляващите червени монотръбни амортисьори и предни спирални пружини осигуряват по-изострена реакция на кормилното управление, динамично поведение и
    по-високо ниво на комфорт – независимо дали се движите по магистрали или по пресечени терени. Със впечатляващите 204 к.с. мощност и 500 Nm въртящ момент, неговият 2,8-литров дизелов двигател предлага водеща в класа динамика и ефективност.
  • Стил без компромис

    Стилният Hilux GR SPORT не прави компромиси и когато става
    дума за възможности. Със същия впечатляващ полезен товар от един тон и възможност за теглете на прикачен товар с тегло от до 3,5 тона като останалите модели от гамата, той може да премества тежки товари без напрежение. Ръчно управлявана 4X4 система и набор от технологии за помощ при движение в пресечен терен са на ваше разположение, за да ви помогнат да се справите с най-трудните предизвикателства на ежедневието. От автоматичен диференциал ограничаващ пробоксуването, до асистент
    за потегляне по наклон и активен контрол на сцеплението, Hilux GR SPORT осигурява безпрепятственото ви движение. 
  • Кабина с изключително качество 

    Солиден и здрав отвън, удобен отвътре, Hilux GR SPORT
    балансира без усилие между работата и забавлението. 8-инчов екран Toyota Touch® 2 в стил таблет ви позволява да получите достъп до множество мултимедийни функции, осигуряващи ви контрол върху стрийминг и обаждания. Благодарение на системи като Apple CarPlay® и Android Auto® или звукова уредба JBL с технологията Harman CLARi-Fi, вие се забавлявате и сте свързани. И където и да ви отведе приключението, с авангардните системи за безопасност и помощ на T-Mate до вас, можете да сте сигурни че за вас са се погрижили. 
  • Тестван до краен предел

    Със своите епични пясъчни дюни и осеяни с камъни долини,
    емблематичното рали Дакар е най-добрият тест за качеството, издръжливостта и надеждността на автомобила. В състезание, в което доверието е жизненоважно, Hilux продължава да доказва своята легендарна здравина. С представянето на нашия претендент за 2022 г., изцяло новата Toyota GR DKR Hilux, ние си поставяме само една цел: победа. Отново. Подобно на своя сериен събрат, Hilux GR SPORT, той е проектиран и тестван в най-екстремните среди в света, за да се гарантира, че е конструиран като никой друг пикап.