Изцяло новият Yaris Cross Hybrid

СЪВСЕМ ГРАДСКИ. СЪВСЕМ SUV.

Изцяло новият Yaris Cross Hybrid в пълния си блясък. Отвеждащ Yaris Cross до нови висоти, стилният Yaris Cross Hybrid съчетава всички качества на нашия градски автомобил от следващо поколение с истински SUV.

Оборудван с нашата най-нова самозарядна хибридна система с най-добри в класа показатели за разход и вредни емисии, с възможност за избор на интелигентно задвижване на четирите колела за контрол при всякакви условия и желани способности на градски автомобил, Yaris Cross Hybrid ще прокара своята следа в града през 2021г.


Абонирай ме за новини за Toyota Yaris Cross Hybrid
ИЗГЛЕЖДА КАТО SUV, НО В ГРАДСКИ РАЗМЕР

Като създатели на компактните SUV автомобили сме вложили целия натрупан опит в Yaris Cross Hybrid. Със своята атлетическа осанка и просторен интериор той ви дава всички предимства на това, да карате SUV, но с по-компактен градски размер.

НАШИЯТ НАЙ-НОВ SUV, С НАЙ-МОДЕРНАТА НИ ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Като лидер в хибридните автомобили сме сигурни, че най-новият ни SUV разпполага с последната хибридна технология. С модерен 1.5-литров двигател Hybrid Dynamic Force, Yaris Cross Hybrid съчетава отлична икономия на гориво и ниски CO2 емисии с пъргаво ускорение - печелившата комбинация в града.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ЧЕТИРИТЕ КОЛЕЛА С НЕСРАВНИМА ЕФЕКТИВНОСТ

За тези, които желаят възможности на истински SUV автомобил без компромиси, Yaris Cross Hybrid разполага и с интелигентна система за задвижване на четирите колела. Хибридната AWD-i система, за първи път в хибриден компактен SUV автомобил, ви дава сигурността на задвижване на всички колела заедно с най-ниските в класа разход на гориво и CO2 емисии.

Още истории и новини от Toyota

ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Извън пределите на възможното: Toyota в WRC Извън пределите на възможното: Toyota в WRC След успеха през 2017, TOYOTA GAZOO Racing иска да надмине границите на възможното. Защото. SUV гамата на Toyota Защото. SUV гамата на Toyota
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.