Открийте новия Toyota Mirai

Водородът в най-красивата му форма

Новият Toyota Mirai се откроява с елегантен, динамичен силует. Привлекателният дизайн без усилия се съчетава с иновативни технологии. Луксозният интериор демоснтрира класа и комфорт с безпроблемна технологична интеграция. Обновената водородна горивна клетка на Mirai демонстрира навлизането в новата ера на шофиране с нулеви емисии и ефективност, водеща мощност и надеждност Преминете с новата Toyota Mirai отвъд нулата.

Мощта на водорода

Иновативното задвижване на Toyota Mirai с горивни клетки слива водород и кислород, при което се отделя електричество, което задвижва електромотор с максимална възможна ефективност.

Резултатът? Нулеви емисии в атмосферата и безгрижен пробег на шофиране от над 650 км. Новият Mirai предлага уникално, възнаграждаващо изживяване при шофиране с несравнима тишина, задвижване на задните колела и изключителна мощност на ускорението.

Това е шофиране с нулеви емисии, както никога досега не сте изпитвали.

/
Нулеви емисии, които никога не сме усещали толкова добре
/

Mirai затваря вратата за бумтящия и шумен градския трафик, приветствайки ви в просторен интериор с хармонизиращ дизайн, който побира до петима пътници.

Тъй като денят се превръща в нощ, амбиентното осветление в купето поддържа всичко да е видимо. Изключително големият информационен клъстер ви помага през цялото ви пътуване.

Позволете на Mirai да се погрижи за паркирането с вградения за първи път в Европа Toyota Teammate Advanced Park. Интелигентна технология, която върши тежката работа вместо вас.

Подобряване на изживяването от шофирането

Независимо дали пътувате до работното си място или сте на дълго пътешествие, технологията на Mirai прави шофирането плавно и приятно, с безжично зареждане на телефона и безпроблемна интеграция на смартфон с 12,3" мултимедиен екран чрез AppleCarPlay ™ или Android Auto ™.

Преди да започнете пътуването си можете дори да използвате смартфона си, за да загреете или охладите Mirai до идеалната температура в купето, при която желаете да пътувате.

/
/
Ангажирани да стигнем отвъд нулата

Единствената емисия е вода. Надграждайки върху десетилетия иновации, новият Mirai постига тази амбициозна цел. Водородния му двигател е истинско средство за подобряване качеството на въздуха и реално решение за елиминиране на емисиите парникови газове. Toyota не спира дотук. От лодки, задвижвани с водород, до задвижване на обществения транспорт, водородът променя облика на обществото. Водородната ера е сега.

/