Toyota представя Целеустремените

Историята на Tredje Natur (Трета природа)

Целеустремени към създаването на по-добро общество, чрез ново течение в градоустройството, което предлага прости решения на предизвиканите от човека комплексни проблеми.

Датското архитектурно бюро Tredje Natur (Третата природа) вижда светло бъдеще всички нас, различен начин за развитие на градовете. Защото градовете, сградите и природата не са противоположности, а по-скоро предпоставки един за друг. Те са едно и също.

С тази своя визия, Оле Шрьодер и Флеминг Рафн Томсен, основатели на Tredje Natur (Трета природа), искат да окажат влияние върху промяната на установените рамки в живота и взаимоотношенията между хората.

/
/
/

"Целеустремените" е серия от историите на различни хора и за това каква е движещата сила в техния живот - движещата сила към победата, движещата сила към перфекционизма, движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте още епизоди на "Целеустремените".

Повече за Toyota

Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Дамалес Мукака е медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно с екипа си тя се стреми да даде права на жените в цялата страна, да им помогне да изберат своя собствен път и да ги вдъхнови да постигнат мечтите си. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични крайници, които дават нови възможности на хората с увреждания. Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Като пътуващ фотограф Йохан Лолос, познат като @lebackpacker, пътува по света, за да открива и заснема красотата на природата, но и за да документира различните култури, с които се среща по пътя си.