Toyota представя: Целеустремените

Историята на NOTOX

Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.

NOTOX, Баска компания за сърф, преоформя въздействието на сърфа върху околната среда. Пиер Помиерс и Беноа Рамеикс създават ново поколение дъски за сърф, които наистина отговарят на устойчивите ценности и духа на спорта.

Не само производството на устойчиви дъски за сърф, но и с промяната на нагласите на хората, NOTOX подкрепя Семейството на водата. Асоциацията, състояща се от професионалисти, спортни посланици и млади хора, предоставя образователно съдържание за училищата и бизнеса, за да се научат как да опазват водата и здравето си чрез отговорни действия към околната среда. За да защитим бъдещето на нашата великолепна природа, зависи от всички нас да действаме отговорно.

/
/
/

"Целеустремените" е серия от историите на различни хора и за това каква е движещата сила в техния живот - движещата сила към победата, движещата сила към перфекционизма, движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте предишните епизоди на "Целеустремените".

Повече за Toyota

Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota представя Целеустремените: Историята на Tredje Natur Toyota представя Целеустремените: Историята на Tredje Natur Целеустремени към създаването на по-добро общество, чрез ново течение в градоустройството, което предлага прости решения на предизвиканите от човека комплексни проблеми. Toyota представя Целеустремените - Историята на Бернхард тен Бринке Toyota представя Целеустремените - Историята на Бернхард тен Бринке Като автомобилен състезателен пилот и предприемач той винаги залага всичко. Работейки усилено по пътя към съвършенството, преодолявайики трудности и напълно доверявайки се екипа и оборудването. И преди всичко останало е страстта му. Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Как да революционизираме настоящата хранителна система, за да променим начина, по който хората се отнасят към храната си? С амбиция и страст Пол Фабрега се опитва да разработи и достави решения чрез движението за градското земеделие в Хонконг.
Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Дамалес Мукака е медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно с екипа си тя се стреми да даде права на жените в цялата страна, да им помогне да изберат своя собствен път и да ги вдъхнови да постигнат мечтите си. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични крайници, които дават нови възможности на хората с увреждания. Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Като пътуващ фотограф Йохан Лолос, познат като @lebackpacker, пътува по света, за да открива и заснема красотата на природата, но и за да документира различните култури, с които се среща по пътя си.