Toyota представя: Целеустремените

Историята на Саманта Пейн

Какво се случва, когато технологията срещне идеи, които хората са смятали за невъзможни? С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични протези на крайници, които дават нови възможности на хората.

Саманта не е била инженер, но въпреки това е успяла да стане голямо име в света на технологиите днес, движена от желанието си да създава нови технологии, които да имат влияние върху живота на хората с увредени крайници като им помагат, позволяват им да се чувстват добре в своето тяло и превръщат уврежданията в суперсили.

Open Bionics е символ на абсолютна промяна за хората с увредени крайници. HERO ARM - миоелектрична ръка създадена на 3D-принтер, която има по-добра функционалност поради своята олекотеност и мултифункционално захващане, проектирана специално за всеки конкретен ползвател и по-достъпна от предшествениците си. Това е резултатът, когато научната фантастика се превърне в реалност.

/
/
/

"Целеустремените" е серия от истории за хора и ттяхната основна движещата сила в живота им - или движещата сила към победата. Движещата сила към перфекционизма. Движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте предишните епизоди на Целеустремените.

Повече за Toyota

Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Как да революционизираме настоящата хранителна система, за да променим начина, по който хората се отнасят към храната си? С амбиция и страст Пол Фабрега се опитва да разработи и достави решения чрез движението за градското земеделие в Хонконг. Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Дамалес Мукака е медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно с екипа си тя се стреми да даде права на жените в цялата страна, да им помогне да изберат своя собствен път и да ги вдъхнови да постигнат мечтите си. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Като пътуващ фотограф Йохан Лолос, познат като @lebackpacker, пътува по света, за да открива и заснема красотата на природата, но и за да документира различните култури, с които се среща по пътя си.