Toyota представя: Целеустремените

Историята на пътуващия фотограф @lebackpacker

Като пътуващ фотограф Йохан Лолос, познат като @lebackpacker, пътува по света, за да открива и заснема красотата на природата, както и за да документира различните култури, с които се среща по пътя си. Този стимул за опознаване и заснемане на света идва от неизчерпаемото му любопитство.

Кариерата на Йохан започва, когато той използва шанса си и демонстрира смелост. След като завършва образованието си в Белгия, Йохан купува еднопосочен билет за Австралия, където превръща страстта си към фотографията в професия. Днес Йохан е един от най-добрите пътуващи фотографи на Европа и посланик на Toyota 4x4 автомобилите.

Присъединяваме се към Йохан по време на скорошното му пътуване до Мароко, от планините Атлас до пустинята Сахара, за да заснеме спиращи дъха пейзажи, както и хората, които среща. По пътя Йохан споделя своята история и своя стимул да открива нови неща.

Последвайте Йохан в Instagram на @lebackpacker.

Повече за Toyota

Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Как да революционизираме настоящата хранителна система, за да променим начина, по който хората се отнасят към храната си? С амбиция и страст Пол Фабрега се опитва да разработи и достави решения чрез движението за градското земеделие в Хонконг. Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Дамалес Мукака е медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно с екипа си тя се стреми да даде права на жените в цялата страна, да им помогне да изберат своя собствен път и да ги вдъхнови да постигнат мечтите си. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични крайници, които дават нови възможности на хората с увреждания.