Toyota представя: Целеустремените

Историята на Energy Observer

Energy Observer е мечта за стабилно екологично бъдеще, превърнала се в реалност. Когато oстава без енергия при плаване в открито море, професионалният моряк Викториен Ерусард започва да се пита дали действително може да разчита на традиционните енергийни източници, за да продължава напред и измисля начин да стане напълно независим като разчита само на възобновяеми източници на енергия. Няколко години по-късно, Energy Observer вече не е мечта, а нагледен пример за възобновяема енергия.

Викториен заедно с режисьора на документални филми Джером Делафос и екипа на Energy Observer сега са на четиригодишна одисея от бъдещето, на борда на първия водороден плавателен съд в света. Но как тази неговата мечта се превърна в реалност и как жсъюност той черпи енергия от природата?

Ние се присъединяваме към екипа на Energy Observer във Венеция - град, който се превърна в символ на битката с климатичните промени.

"Целеустремените" е серия от историите на различни хора и за това каква е движещата сила в техния живот - движещата сила към победата, движещата сила към перфекционизма, движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Освен това вижте на предишния епизод на Целеустремените с участието на удостоения с 2 звезди от Michelin готвач Ник Брил

Повече за Toyota

Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Как да революционизираме настоящата хранителна система, за да променим начина, по който хората се отнасят към храната си? С амбиция и страст Пол Фабрега се опитва да разработи и достави решения чрез движението за градското земеделие в Хонконг. Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Дамалес Мукака е медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно с екипа си тя се стреми да даде права на жените в цялата страна, да им помогне да изберат своя собствен път и да ги вдъхнови да постигнат мечтите си. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични крайници, които дават нови възможности на хората с увреждания.