Toyota представя: Целеустремените

Историята на Дамалес Мукака

Възможно ли е страстта да направи възможна промяната, която всички смятат за невъзможна? Чрез образование, семейно планиране и непоклатима воля, Дамалес Мукака и нейният екип са променили живота на много хора, помагайки за овластяването на жените в Замбия.

Дамалес Мукака работи като медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно със своя екип тя се бори за еманципацията на жените в цялата страна, за да им даде възможност да избират самостоятелно своя път и по този начин да могат да реализират мечтите си. От оживения град до най-малките села, до най-отдалечените места в Замбия, Дамалес допринася за овластяването на жените в цялата страна.

Чрез насърчаване на младите хора да участват по-активно в живота на страната и чрез подобряване на образованието, Дамалес е решена да окаже влияние в обществото, което може да промени не само живота на отделните жени, но и на Замбия и на целия свят.

/
/
/

"Целеустремените" е серия от историите на различни хора и за това каква е движещата сила в техния живот - движещата сила към победата, движещата сила към перфекционизма, движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте предишните епизоди на Целeустремените.

Повече за Toyota

Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Как да революционизираме настоящата хранителна система, за да променим начина, по който хората се отнасят към храната си? С амбиция и страст Пол Фабрега се опитва да разработи и достави решения чрез движението за градското земеделие в Хонконг. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични крайници, които дават нови възможности на хората с увреждания. Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Като пътуващ фотограф Йохан Лолос, познат като @lebackpacker, пътува по света, за да открива и заснема красотата на природата, но и за да документира различните култури, с които се среща по пътя си.